L. Kazlauskienė: ką ji mano apie Lietuvos moterų stilių

Garsi atlikėja Liveta Kazlauskienė pasižymi ne tik dainavimo talentu, bet ir savo skleidžiamu moteriškumu ir šiluma. Estetinis jausmas moteriai yra įgimtas – kurdama sceninį įvaizdį ir namų jaukumą ponia Liveta derina madą su praktiškumu ir komforto jausmu.

- Savaitės ikona. D. Tamošiūnaitė: kaip pasikeitė jos stilius po didžiųjų grožio pokyčių
- Ką reikėtų žinoti apie smegenų vėžį
- Moterys kalba. Bijau tapti daug pasiekusia vieniša moterimi
- 14 dalykų apie seksą, kuriuos būčiau norėjusi žinoti, kai man buvo 18
- Tinginių čeburekai

Sceninis įvaizdis. Nuo karjeros pradžios sceninį įvaizdį kūriausi pati – siuvausi ir dekoravau rūbus savo nuožiūra. Duete yra itin svarbu derėti vienam su kitu – to visada siekiu kurdama įvaizdį.

Sunkumai karjeros pradžioje. Dabar yra visos galimybės naudotis didele garderobo pasiūlia, tačiau prieš 25 metus, kai pradėjome savo koncertinę veiklą, parduotuvių lentynos buvo tuščios. Tam, kad įsigytume padorią prekę, viską reikėjo gauti iš po vadinamo “prekystalio”.

Drabužiai dabar. Spontaniškai neapsipirkinėju, kiekvienas mano pirkinys būna apgalvotas. Dažniausiai renkuosi klasikinių spalvų drabužius: juoda, balta, raudona spalvos labiausiai traukia akį, tačiau vasaros metu nevengiu ir ryškiaspalvių audinių.

V. Kuhlins nuotr.

Įspūdingų plaukų paslaptis. Mano giminės linija yra labai moteriška ir joje turime daug ilgakasių moterų. Ilgais plaukais didžiuojamės ir juos puoselėjame. Visą gyvenimą turiu ilgus plaukus ir niekada nekilo minčių juos nusikirpti. Kiek atsimenu, nuo pat vaikystės mama man pindavo ilgas kasas, puošdama jas dideliais kaspinais.

Moteriškumas, dukra ir stilius. Nuo pat vaikystės savo dukrai Ingridai stengiausi atskleisti visas moteriškumo paslaptis ir jas įskiepyti. Moteriai svarbiausia būti protingai, išsilavinusiai, moteriškai, atrodyti elegantiškai ir estetiškai. Manau, kiekviena mama ruošdama gyvenimui savo dukrą turėtų įskiepyti šias vertybes. Dabar su dukra visada pasitariame stiliaus klausimais, aptariame mados naujienas, padiskutuojame ir einame atsinaujinti garderobo.

Kaip apsipirkinėja? Apsipirkinėti viena nemėgstu, nes paprasčiausiai tuomet negaliu su niekuo pasitarti ir gauti patarimų. Dažniausiai apsipirkinėju su vyru arba dukra Ingrida.

V. Kuhlins nuotr.

Petro įvaizdis. Mūsų duete Petro pagrindinis darbas yra muzikos kūryba, tad stiliaus klausimai – mano atsakomybė. Dažniausiai vyro įvaizdžiu rūpinuosi aš pasitardama su juo pačiu. Petras vyriškos mados klausimu turi savo nuomonę ir puikiai jaučia, kas jam tinka, o kas ne, tačiau dažniausiai su mano patarimais vyras sutinka ir kartu priimame geriausius sprendimus.

Namų dizainas. Namų interjerą visada kūrėme kartu visa šeima bendromis jėgomis. Paskutiniu metu nusistovėjo interjero tvarka, tačiau anksčiau mėgdavome perstumdyti baldus ar kraustytis iš vieno kambario į kitą. Dabar tam tiesiog nebeturime laiko. Tiesa, esame amerikietiško stiliaus baldų gerbėjai. Mums patinka plačios, aukštos ir minkštos lovos, komfortiški dideli foteliai – kaip gera juose ilsėtis po dienos darbų! Dabar labai džiaugiamės, kad mūsų namai yra jaukūs ir šilti. Grįžus po ilgų koncertinių turų yra be galo malonu juose pailsėti ir atgavus jėgas toliau tęsti darbus.

Namų jaukumas. Mūsų namai – tai ramybės ir poilsio uostas, kuriame mes dirbame, ilsimės, kuriame ir jaučiamės laimingi. Kurti namų jaukumą išmokau iš savo mamos. Labai svarbu, kad namai būtų švarūs ir tvarkingi. Vazos su gėlėmis, tapyti paveikslai, aromaterapinės žvakės ir kitos interjero detalės jaukumo tikrai suteikia, bet, mano nuomone, namų jaukumas priklauso ne tik nuo interjero detalių ar prabangių baldų, bet ir nuo juose gyvenančių bei jaukumą ir šilumą skleidžiančių žmonių.

V. Kuhlins nuotr.

Lietuvos moterų stilius. Apie Lietuvos moterų stilių mano nuomonė yra tik teigiama. Jos yra elegantiškos, tvarkingos, mėgstančios puoštis, stilingos ir kūrybingos. Mūsų tautoje vyrauja ryškus moteriškumo ir grožio genas, kurį labai pastebi užsieniečiai – tiek vyrai, tiek moterys.

Livetos patarimai norinčioms susikurti savitą stilių. Niekada nesistenkite būti panaši į savo draugę, nekopijuokite kaimynės ir nesusitapatinkite su pilkąja minia. Nebijokite ir drąsiai kurkite savo originalų įvaizdį. Svarbiausia, kad su tuo įvaizdžiu Jūs pati gerai jaustumėtės. Jis turėtų atspindėti ir pabrėžti asmenybės charakterį. Pati gražiausia moteris – neįsprausta į jokius rėmus, mylinti, laiminga ir besišypsanti. Mielos moterys, didžiuliame ir sparčiame gyvenimo ritme svrabiausia yra nepamiršti savęs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis