Kokios ateities prognozės šeimos pagausėjimo laukiančiai Grigaliūnų šeimai?

Astrologė Lilija pažvelgė į šios poros ateities horoskopą.

Visi norime, kad gyvenime pūsteltų nauji vėjai ir kaip nors pavyktų laiku pagauti sėkmės paukštę. Galima drąsiai sakyti, kad Agnė ir Simonas Grigaliūnai pagavo šią paukštę.

Pasklidus naujienos apie Agnės Grigaliūnienės nėštumą, astrologė Lilija Banaitienė nusprendė žvilgtelėti kaip seksis šiai porai ateityje.

„Agnė Grigaliūnienė, mums gerai žinoma renginių vedėja, ištekėjo 2012 metais už Simono Grigaliūno. Tai antroji šios moters santuoka. Pirmoji įvyko per anksti, todėl ir baigėsi skyrybomis. Nieko nuostabaus, kad ji tik prieš kelis metus pastebėjo Simoną Grigaliūną, nors kaip draugas jis žinomos moters gyvenime buvo jau senokai, ir štai prieš porą metų sukūrė šeimą.

Daug svarstymų ir kalbų visiems sukėlė jų vestuvės, o dabar - dar ir žinios apie šeimos pagausėjimą. Agnė jau augina sūnų iš pirmosios santuokos. Bet kuriuo atveju, smalsuoliams galiu atsakyti, kad ši pora – tvirta. Simonas labai vertina šeimą, jam ji svarbi. Agnei šeima irgi svarbi, bet ji sugebės greta šeimos daryti ir karjerą.

Pagal jos horoskopą jai labai tinka jos dabartinis vyras Simonas. Tad laimės ir sėkmės šiai porai“, – kalbėjo astrologė Lilija Banaitiene.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis