Kokias problemas slepia A. Jolie?

40 m. Angelinos Jolie išvaizda kelia vis daugiau nerimo gerbėjams – aktorė atrodo išsekusi, sulysusi dar labiau nei prieš kelerius metus, kai sirgo anoreksija. Šaltiniai įsitikinę, kad liesumas – ligos, kurią aktorė slepia, padarinys.

Sunerimę dėl garsenybės išvaizdos medikai mano, kad A. Jolie išvaizdos pokyčiai susiję su pastaraisiais metais jai atliktomis operacijomis – siekdama užkirsti kelią vėžio rizikai ji pasirinko dvigubą mastektomiją, paskui jai pašalino kiaušides.

Vida Press

Gydytojų nuomone, visa tai ir artėjanti menopauzė galėjo sukelti depresiją, apetito netekimą ir svorio mažėjimą.

Vida Press

Kiti specialistai baiminasi dėl blogiausio: „Angelina padarė viską, kad apsisaugotų nuo vėžio, bet šių priemonių, regis, nepakako. Aktorės būklė rodo, kad ji turi naujų sveikatos problemų“, – teigė leidinio „Star“ šaltinis.

Vida Press

Manoma, kad aktorės problemų priežastis – dėl streso šeimyniniame gyvenime (sklando gandai, kad braška jos ir Brado Pitto santuoka). A. Jolie kolegos mano, kad ji visiškai savęs netausoja – dirba be atokvėpio, per dieną surūko po pakelį cigarečių, daug važinėja su humanitarine misija, o kelionėse praktiškai nevalgo – žodžiu, nesveikai gyvena.

Acme Films nuotr.

A. Jolie sutuoktinis B. Pittas jaudinasi dėl žmonos sveikatos ir visiško savęs nepaisymo. Deja, artimųjų patarimų aktorė nepaiso – jos planuose dar daugiau projektų ir įtemptas darbas.

Acme Films nuotr.

Acme Films nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis