Kodėl jos nenori jaunėti – žvaigždės, atsisakiusios grožio injekcijų

XXI amžius – negailestingas laikas, kai atrodyti pagal savo metus darosi praktiškai nepadoru. Bent jau tam tikrose sferose, tokiose kai žiniasklaida, pramogų pasaulis ir panašiai.

Juk šiandien viskas įmanoma: panaikinti raukšles kosmetiniais užpildais ir botoksu, sugrąžinti „išplaukusį“ veido ovalą įvairiais siūlais ar net griebiantis paties radikaliausio varianto – veido tempimo.

Žinoma, galima gerokai daugiau: pakeisti nosies ir akių formą, pakelti antakius, paaštrinti smakro liniją. Tačiau jeigu kalbėsime tik apie atjauninimą, neliečiant proporcijų, čia gerokai daugiau erdvės manevruoti. Paradoksaliausia yra tai, kad visa tai tapo prieinama net ir kainos prasme. Be to, jauninančios procedūros tapo tokiu šio laikmečio ženklu, kad šiandien reta moteris slepia, kad kažką daro su veidu. Tiesioginės transliacijos tiesiai iš kosmetologo kabineto tapo tokia pat įprasta istorija, kaip ir nuotraukos iš madingo restorano. Ir jeigu vos prieš 10-15 metų grožio besivaikydamos žvaigždės galėjo persistengti ir netyčia virsti gyva mumija, kurios nei vienas raumuo nejuda, tai šiandien panašių jaunystės klaidų pasitaiko vis rečiau – kosmetologai išmiklino rankas, o ir mes patys tapome tokiais raštingais, kad iš akies nusprendžiame, ką ir kokiais kiekiais reikia pašalinti, pridėti, užšaldyti.

Vida Press

Jennifer Lopez

Apie ką mes čia, klausia elle.ru? A, tiesa: šiandien toks metas, kai visos gali atrodyti kaip Jennifer Lopez. Nors jai 47-eri, atrodo tarsi 35 metų, ne daugiau. Ir su padidinamuoju stiklu neįmanoma įžiūrėti jokių trūkumų, ir, suprantama, nepaisant puikių genų ir teisingo gyvenimo būdo, ji neapsiėjo be grožio injekcijų. Gerai, profesionaliai padarytų injekcijų, kurios sugrąžino apimtį ten, kur reikia, išlygino raukšles ir pavertė jos veidą šviežiu persiku.

Vida Press

Sophia Loren

Tad kodėl kai kurios žvaigždės sąmoningai nenori kreiptis pagalbos į medikus ir kosmetologus, ir yra pasirengusios elgtis ne kaip Sophia Loren, kuri filmavosi apsinuoginusi, būdama septyniasdešimties metų, o greičiau kaip Brigitte Bardot, kuri nepasigėdijo net nepamėginti kovoti už savo kažkada fantastišką grožį ir paseno taip, tarsi visą gyvenimą būtų dirbusi sunkų fizinį darbą ir niekada rankose neturėjusi veido kremo?

Vida Press

Brigitte Bardot

Pažvelkite į Monicą Bellucci. Ji ir dabar atrodo tarsi deivė. Galėtų atsikratyti savo raukšlelių, tačiau pasirinko kitą kelią – Bellucci atvirai ignoruoja įvairiausius standartus. Ji vėlai pagimdė, niekada negyveno klasikinėje santuokoje, ir netgi prieš dešimt ar dvidešimt metų, kai buvo laikoma gražiausia pasaulio moterimi, buvo apvalesnių formų, nei tuo metu buvo madinga. Senti Bellucci nori natūraliai, europietiškai, mat Amerikos tradicijose tai sutinkama gerokai rečiau. Kol jos buvęs vyras susitikinėja su jauna idealių proporcijų mulate, Monica daugybėje interviu filosofiškai svarsto apie gyvenimą ir atvirai smerkia viską, kas priverstų prarasti ją individualumą. Nors daugeliui gerbėjų vis dėlto norėtųsi, kad toks grožis taip greitai nenuvystų. Juk galima tai pasiekti, tam yra visos galimybės. Tik štai noro – nėra.

Vida Press

Monica Bellucci

Dar viena europietė – Vanessa Paradis. Jai 44 metai. Tačiau kas tuo tiki? Kažkada ši gražuolė, išsiskirianti ryškiais skruostais, jausmingomis lūpomis ir žavia šverple, atrodė tikra Lolita. Tai tas retai pasitaikantis grožis, kuris sulig jaunyste praranda žavesį. Buvusi Johnny Deppo žmona po išsiskyrimo su aktoriumi stipriai pasidavė. Susigrąžinti psichologinę formą jai pavyko, o štai grožis negrįžtamai apleido. Atrodytų, ar tai amžius? Dabar 44 metų tik gimdo, teka ir daro karjerą. Vis dėlto, Vanessa nepašalino nei vienos savo raukšlės ir neatsisveikino su šverple, kuri dabar jos visiškai nebepuošia.

Vida Press

Vanessa Paradis

Dar viena Lolita ir viena iš gražiausių paskutinio praėjusio amžiaus dešimtmečio moterų – supermodelis Kate Moss. Nežinia, dėl to kaltas amžinas rokenrolas ar nenoras atrodyti glamūriškai, tačiau sulaukus keturiasdešimties grožio neliko nė kvapo. Moss nemėgino nieko net keisti. Gerai tai ar blogai, spręsti sunku. Kartais natūralus nuvytimas atrodo kur kas kilniau už mėginimą įšokti į paskutinį nuvažiuojančio traukinio vagoną, tačiau stebina tai, kai kai kurios žvaigždės šiuolaikinės kosmetologijos galimybes ne mažiau radikaliai neigia.

Vida Press

Kate Moss

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis