Keisti garsenybių įgeidžiai: nuo slapto valgymo, iki kačių kraiko dėžučių

Jie gali sau leisti viską: dėl ramybės išpirkti pusę viešbučio, užsisakyti keliolikos asmenų apsaugą, keliauti privačiais lėktuvais ar net pageidauti, kad jais būtų atskraidinamas maistas. Kokių reikalavimų viešbučiams ir koncertų organizatoriams pateikia žvaigždės?

Viešbučiai, kuriuose apsistoja Jennifer Lopez, turi pasirūpinti ypatingais egiptietiškos medvilnės patalynės komplektais. Kambaryje atlikėja pageidauja gyvų gėlių, dažniausiai raudonų ar baltų rožių, greipfrutais ir citrinų žiedais kvepiančių žvakių. Koncertų metu J. Lopez persirengimo kambariai turi kvepėti gardenijomis. Taip pat turi būti pasirūpinta sustiprinta apsauga, kadaise pasirodydama "Royal Variety Show" Londone, dainininkė pasiprašė didesnės sargybos, nei buvo skirta pačiai karalienei Elžbietai II.

Taip pat skaitykite:
Menininkams vasarą didžiausia prabanga - ištrūkti bent porai dienų pailsėti
J. Jutaitė: šalia manęs išbus tik stiprus žmogus
Makiažas, darantis stebuklus: prieš ir po

Atlikėja Jennifer Lopez
Atlikėja Jennifer Lopez
AFP/Scanpix

Popmuzikos princesese tituluojama Britney Spears pageidauja kambarių, kuriuose niekada nebuvo rūkoma, apartamentuose privalo būti oro drėkintuvai, žydėti gyvos gėlės. Jos laisvalaikiui kambaryje turi būti pasirūpinta naujausiais žurnalais ir filmais, kuriuose vaidina mėgstamiausia aktorė - Marilyn Monroe. B. Spears nevengia aktyvios veiklos, tad jai koncertuojant svečioje šalyje, asmeninis treneris pasirūpina, kad dainininkė galėtų pabėgioti gamtoje ir pajodinėti.

Atlikėja Britney Spears
Atlikėja Britney Spears
AFP/Scanpix

Kažink ar kas galėtų varžytis su primadona vadinamos Mariah Carey įgeidžiais. Atlikėja turi 11 asmens sargybinių, kurie apstoja ją ratu, kai M. Carey nenori būti matoma valganti viešai. Svečiuodamasi viešbučiuose dainininkė rezervuoja ne vieną ar kelis kambarius, o net kelis aukštus, kad niekas nedrumstų jos ramybės. Neretai ji atšaukia interviu radijo stočių laidose dėl to, kad yra "pelėda, o ne vyturys ir mėgsta pamiegoti". Kartą atlikėja atidėjo pasirodymą BBC radijuje, nes jos 4 automobilių konvojus turėjo keblumų važiuodamas iki studijos, tiesa, M. Carey nuo viešbučio iki studijos tebuvo mažiau nei kilometras kelio. Mariah vengia konkurenčių, todėl jai atvykus, turi būti pašalinti kitų atlikėjų plakatai, ypač dainininkės Christinos Aguileros.

Atlikėja Mariah Carey
Atlikėja Mariah Carey
Reuters/Scanpix

Dainininkė Christina Aguilera naudojasi privilegijomis. Norėdama išvengti automobilių grūsčių, ji naudojasi policijos palyda. Atlikėja teisinasi, jog neturi papildomo laiko, kurį galėtų švaistyti laukdama kamščiuose.

Dainininkė Christina Aguilera
Dainininkė Christina Aguilera
AFP/Scanpix

Dainininkė Shania Twain dalydama parašus turi būti informuota ar aplink nėra šunų. Į vietas, kuriose vyksta susitikimai su gerbėjais, ji vedasi savo augintinį, apmokytą ieškoti sprogmenų.

Dainininkė Shania Twain
Dainininkė Shania Twain
Scanpix

Aktorius Tomas Cruise'as kartą panoro, kad iš viešbučio, kuriame jis apsistojo, būtų išprašyti visi svečiai. Viešbučio restorane jis norėjo pavalgyti netrukdomas, deja, T. Cruise'o noras nebuvo patenkintas. Tačiau, kai aktorius dar draugavo su Nicole Kidman ir užsigeidė patiekalų iš savo mėgstamo restorano Indijoje, šie porai buvo atskraidinti privačiu lėktuvu į Londoną.

Aktorius Tomas Cruise'as
Aktorius Tomas Cruise'as
AFP/Scanpix

Kai aktorius Leonardo DiCaprio filmavosi juostoje "Niujorko gaujos", jam kasdien turėjo būti pateikiami nauji drabužiai, o tie, su kuriais filmavosi praėjusią dieną - išmetami.

Akoriai Leonardo DiCaprio ir Carey Mulligan
Akoriai Leonardo DiCaprio ir Carey Mulligan
AP/Scanpix

Dainininkas Marilynas Mansonas persirengimo kambariuose pageidauja dėžučių, pripildytų kačių kraiko. Tačiau koncertuodamas M. Mansonas gyvūnėlių nesivežioja, sakoma, kad dėžutės skirtos pačiam atlikėjui, jei tualetas sugestų.

Dainininkas Marilynas Mansonas
Dainininkas Marilynas Mansonas
DELFI / Šarūnas Mažeika

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis