Kate Middleton neteko stilingiausios aristokratės titulo

Hercogienė atsidūrė trečioje vietoje aristokračių reitinguose.

* Britų žurnalas „Hello!“ apaklausė 30 tūkst. savo skaitytojų siekdamas išsiaiškinti, kurios monarchų šeimos atstovė nusipelnė stilingiausiosios titulo. Kaip tai nebūtų keista, pirmoje vietoje atsidūrė ne visuotinai mylima Kembridžo hercogienė Catherine, o jos karališkoji didenybė kronprincesė Mary – pretendento į Danijos sostą kronprinco Frederiko žmona.

Vida Press

Australė pagal pasą ir škotė pagal kilmę Mary Elizabeth Donaldson būdama 43-ejų metų atrodo puikiai, nežiūrint į tai, kad turi spėti suderinti princesės ir net keturių vaikų mamos pareigas. Jauniausiesiems – dvyniams Vincentui ir Josephine – vos ketveri metai.

Vida Press

* Antroje vietoje atsidūrė Nyderlandų karalienė Maxima, karaliaus Willemo Alexanderio žmona.

Vida Press

Mergautine pavarde Máxima Zorreguieta Cerruti gimė ir augo Argentinoje, turi ispaniško ir itališko kraujo. Trijų vaikų mama – princesių Catharinos-Amalios, Alexios, Arianės – sulaukusi 44-erių atrodo tiesiog puikiai.

Vida Press

Vida Press

* Kate Middleton (33 m.) liko trečia tarp stilingiausiųjų, pirmąsias pozicijas užleidusi vyresnėms. Ji – jauniausia tarp pagerbtųjų.

Vida Press

Scanpix

* Greta jos – Švedijos princesė Madeleine (33 m.).

Vida Press

Vida Press

* Į stilingiausių aristokračių dešimtuką taip pat pateko Ispanijos karalienė Letizia, Vesekso grafienė Sofi, Jordanijos karalienė Rania al-Abdullah, Monako kunigaikštienė Charlene, Švedijos kronprincesė Victoria ir Norvegijos kronprincesė Mette-Marit.

Karalienė Letizia
Vida Press

Jordanijos karalienė Rania
Jordanijos karalienė Rania
AFP/Scanpix

Charlene su vyru Monako kunigaikščiu Albertu
Reuters/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis