Kas pakeis Angeliną? Bradas Pittas jau nebe vienišas

Holivude vis garsiau kalbama apie naują romaną ir aktorių Brado Pitto bei Kate Hudson besiskleidžiančius jausmus. Pora neskubina įvykių ir nekomentuoja savo santykių, tačiau jiems artimi šaltiniai teigia, kad aktoriai tampa vis artimesni.

Apie Brado ir Kate romantiškus jausmus kalbama jau keletą mėnesių. Panašu, kad aistros kaista vis labiau. 53-ejų metų aktorius šiuo metu intensyviai kovoja su savo buvusia žmona Angelina Jolie ir siekia prisiteisti lygiateisišką jų šešių vaikų globą.

Vida Press

Brangelinos (kaip Holivude buvo praminta Brado ir Angelinos šeima) vaikai – penkiolikmetis Maddoxas, trylikametis Paxas, dvylikametė Zahara, dešimtmetė Shiloh bei aštuonmečiai dvyniai Knoxas ir Vivienne – vis daugiau laiko praleidžia jų tėvo naujosios draugės namuose Los Andžele.

Vida Press

Kaip teigia porai artimas šaltinis, aktoriai tampa vis artimesni. Jiems abiems dabar nelengvas metas, abu yra išgyvenę skausmingas skyrybas. Tad stengiasi būti atsargūs ir suteikia vienas kitam reikalingą emocinę paramą.

Vida Press

Kate, kaip ir Bradas, taip pat turėjo dvejus nesėkmingus santykius. Abu jos vyrai – žymūs muzikos pasaulio atstovai. Moteris augina du sūnus: trylikametį Ryderį, kurio tėvas – buvęs aktorės sutuoktinis rokeris Chrisas Robinsonas, bei penkiametį Binghamą, kurio moteris susilaukė su buvusiu sužadėtiniu, kultinės roko grupės „Muse“ vokalistu Mattu Bellamy.

Vida Press

Šiuo metu Kate vis dar bylinėjasi su buvusiu sutuoktiniu dėl vyresniojo sūnaus globos. Skausminga dvejų skyrybų patirtis verčia aktorę elgtis atsargiai.

Vida Press

Vis dėlto Brado kompanija – itin miela jos širdžiai. Šiųmetinių „Auksinių gaublių“ apdovanojimų vakarėlio metu ji noriai pasakojo bičiuliams apie laiką, kurį ji leidžia drauge su Pittu. Pasak liudininkų, moteris tiesiog švyti iš laimės.

Vida Press
Vida Press

Bradui šie santykiai taip pat teikia malonią atgaivą. Ne paslaptis, jog aktorius pastaruoju metu išgyveno sekinančią įtampą ir bylinėjimasis su Angelina atėmė daug jėgų. Kalbama, jog aktorė išties nėra lengvo būdo, nuolat linkusi į nuotaikų kaitą ir ekstremalius emocinius išgyvenimus.

Vida Press

Tuo tarpu Kate garsėja savo optimizmu ir linksmu charakteriu. Ji – savotiška Angelinos priešingybė, tiek išvaizdos, tiek būdo prasme. Gal kaip tik to dabar Bradui Pittui ir reikia.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis