Kaip I. Norkutei-Žvinienei pavyko atsikratyti beveik 10 kg?

Aktorei Ingai Norkutei-Žvinienei vasara – pats darbymetis.

Charizmatiška, geros nuotaikos nestokojanti moteris jau kurį laiką pluša TV3 televizijos seriale „Naisių vasara. Sugrįžimas“. Netrukus televizijos eteryje pasirodys atsinaujinęs serialas, kuriame Ingai patikėtas vienas iš pagrindinių vaidmenų. Akivaizdžiai sulieknėjusi I. Norkutė-Žvinienė džiaugiasi, kad kaip tik dėl įtempto darbų grafiko jai pavyko atsikratyti beveik dešimtiems kilogramų.

Serialas „Naisių vasara. Sugrįžimas“ žiūrovus stebins ne tik atsinaujinusiu pavadinimu, bet ir būriu garsių aktorių, kurių kuriami herojai įsisuks į pasaulį sužavėjusio siužeto vingius. I. Norkutei-Žvinienei šiame seriale patikėta sukurti našlės Jūratės vaidmenį. Pasak aktorės, jos personažė – tikra optimistė, dievinanti sportą ir norinti vėl įsimylėti.

TV3

„Ji išmintinga, protinga, nevulgari, sveikai gyvenanti ir sportuojanti. Tokia tikra „tiotka“, kuri nevengia pamokinti jaunesnių mergelių. Savo Jūratę aš bandau prisijaukinti, įsimylėti. Stengiuosi sukurti žavingą, moterišką personažą, kad ji patiktų žiūrovams“, – apie savo vaidmenį pasakojo aktorė.

Pagrindinius intriguojančius vaidmenis kurs ir aktorė Aušra Štukytė bei po ilgos pertraukos į televiziją grįžtanti Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer. Inga juokiasi, kad jos kolegės serialui suteiks itin pikantiškų prieskonių.

„Žinokit, aš tokia laiminga, kad į televiziją grįžta Jūratė ir prisijungė Aušra. Susirinko sena „chebra“. Buvau labai laiminga, kai tai išgirdau. Mes atsiradome kaip prieskonis gerame, skaniame maiste. Kas pipiras, o kas ciberžolė... Kiek aš skaitau scenarijų ir vaidinu, tai man atrodo, kad gausis labai geras serialas. Nuojauta kužda, kad žmonėms turėtų patikti“, – serialo „Naisių vasara. Sugrįžimas“ sėkme tiki Inga.

Aktorė atskleidė, kad filmavimo aikštelėje tenka susidurti su ne vienu iššūkiu ir išbandyti savo galimybių ribas. „Serialo kūrėjai Aušrą buvo ant stogo pakabinę, mane į ežerą įstūmė, tik nežinau kur Jūratę padėjo... Aš nesu gera plaukikė, todėl scena, kurioje man teko nerti į vandenį, buvo tikras „ekstrymas“. Stoviniavau ant kranto ir galvojau: „Būtų lieptas, tai šoktelčiau į apačią ir panirčiau.“ O čia man reikėjo nerti tiesiai nuo kranto! Tėškiausi į vandenį, kaip reikiant“, – kvatodama apie serialo filmavimo užkulisius pasakojo Inga.

TV3

Aktorė džiaugiasi ne tik darbu seriale, bet ir dar vienu pokyčiu gyvenime. Ji sulieknėjo ir tiesiog spinduliuoja. Pati Inga sako, kad viskas prasidėjo nuo to, jog daug dirbdama dažnai pamiršdavo pavalgyti. „Per darbus tiesiog pamiršdavau maistą. Būdavo, kad grįžtu po darbų, atsisėdu ir galvoju: „Ar aš šiandien kažką valgiau?“ Nors neatsisakiau nė vieno produkto, tačiau sureguliavau savo mitybą ir pradėjau valgyti reguliariai. Neapkraunu „smegeninės“ dietomis, o tiesiog pradėjau galvoti ką valgau ir į maistą žiūriu tik kaip į energijos šaltinį. Nors turiu prisipažinti, kad valgyti aš mėgstu labai“, – juokdamasi pasakojo moteris.

I. Norkutė-Žvinienė džiaugiasi ir įgytu nauju įpročiu. Dabar jos rankinėje visada galima rasti sveikų užkandžių: „Aš sau dėkinga už tai, kad labai myliu save ir dabar niekada nepamirštu įsidėti į rankinę indelio su kokia nors mėsyte, salotomis, kad nereikėtų pirkti „bulkų“. Jų atsisakiau visiškai. Dabar mano rankinėje visada galima rasti sūrio gabalėlį, obuolį, džiovintų vaisių, riešutų ar kriaušę. Tiesiog reikia mažiau ėsti! O kad svoris pradėjo kristi pajaučiau ant rūbų, nes jie tapo laisvesni. Dabar jaučiuosi lengvutė ir jaunutė“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis