Jurga K. Lago: vyras turi nupirkti moteriai rankinę ir papuošalą su deimantu

Juvelyrinių papuošalų kūrėja Jurga K. Lago itin atvirai prabilo apie meilę.

Ši mintis – iš Jurgos K. Lago juvelyrikos namų „Yurga“ naujausios kolekcijos pristatyme aktoriaus Vaidoto Martinaičio skaitytų trumpų Jurgos etiudų apie meilę. Juvelyrė itin atvirai prabilo apie meilę įvairiais gyvenimo tarpsniais – kaip šį jausmą ji suvokė būdama vaikas, paauglė, jauna moteris, ką reiškia mylėti draugę, vyrą ir... save.

„Tai pati gražiausia, pati tikriausia meilė – meilė sau“, – teigia kūrėja. Kurdama linijos „Yurga de Luxe“ juvelyrikos papuošalus, Jurga galvojo apie visas šias meilės „rūšis“ ir į pasaulį išleido dešimt vienetinių rankų darbo pakabukų.

Jurga Karčiauskaitė-Lago
Jurga Karčiauskaitė-Lago
DELFI / Kiril Čachovskij

„Apdovanojimai teikiami už daug ką. Šį kartą norėjau įteikti apdovanojimus už meilę“, – tokia buvo J. K. Lago kolekcijos „Love ConDecorations“ („Apdovanojimai už meilę“) idėja.

Elegantiškame, jaukiame, rafinuotame vakare sostinės „Pirklių klube“, taurėse žaismingai kylant prancūziško šampano burbuliukams, Jurga originaliai ir taip pat rafinuotai pristatė dešimt unikalių kūrinių iš raudonojo ir baltojo 18 karatų, 750 prabos aukso ir brangakmenių – briliantų, safyrų, rubinų, turmalinų.

Miniatiūras apie meilę skaitė aktorius Vaidotas Martinaitis
DELFI / Kiril Čachovskij

Aktoriui V. Martinaičiui skaitant Jurgos parašytas istorijas, buvo atidengta po vieną įspūdingą fotografo Lino Masioko darytą nuotrauką (šios buvo atrinktos iš bemaž 300 kadrų), kurioms fotografavosi žinomos moterys, Jurgos geros draugės aktorės Gabija Ryškuvienė, Nelė Savičenko, Ilona Balsytė, dainininkė Jurga Šeduikytė, modelis Renata Mikailionytė, baleto artistė Aušra Gineitytė, režisierė Giedrė Žickytė. Moterys „segėjo“ Jurgos kurtus papuošalus – šie atrodė tarsi ordinai.

DELFI / Kiril Čachovskij
DELFI / Kiril Čachovskij
DELFI / Kiril Čachovskij

Atsidėkodama joms, kūrėja šioms nuostabioms moterims įteikė po „ordiną už meilę“ – specialiai joms sukurtą papuošalą. Juk moterys vertos visų pasaulio deimantų! Ir, žinoma, daug daugiau nei jie – tikros gražios meilės, apie kurią pasakoja J. K. Lago ir jos sukurti papuošalai.

Įspūdingos fotosesijos herojėmis tapo (iš dešinės) Giedrė Žickytė, Aušra Gineitytė, Renata Mikailionytė, Ilona Balsytė
DELFI / Kiril Čachovskij
 Vakaro svečiai – moteris.lt fotogalerijoje.

 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis