Julia Roberts – gražiausia 2017-ųjų metų moteris

Žymiausias pasaulio įžymybes aprašantis žurnalas „People“ jau daugelį metų renka gražiausias planetos moteris. Šiemet pirmą vietą užėmė Holivudo aktorė Julia Roberts (49 m.).

Pats faktas mažai ką stebina, mat aktorė nuolat šmėžuoja įvairiausių nominacijų topuose. Iš tiesų kelia nuostabą tai, kad Julia Roberts pelno šį titulą jau penktą kartą. Nė vienai kitai žvaigždei nėra pavykę pasiekti tokio rezultato. Vyrų kategorijoje tik žavingasis George Clooney yra dukart pelnęs seksualiausio planetos vyro titulą.

AP / Scanpix

Žinia, kad tai net penktas kartas, kai ji išrenkama gražiausia moterimi, nustebino humoro nestokojančią aktorę: „Tai labai malonu, bet tuo pačiu ir šiek tiek nesmagu prieš kitas moteris. Bet kokiu atveju, jau žinau ką ant kalėdinio atviruko užrašysiu bičiuliui George‘ui“.

Reuters / Scanpix

Į dešimtuką šių metų gražiausių taip pat pateko televizijos žvaigždė Oprah Winfrey, kantri dainininkė Carry Underwood, aktorės Mandy Moore, Emma Watson, Viola Davis.

Pirmą kartą gražiausios moters titulą Julia Roberts pelnė prieš 26 metus. Tuomet aktorei buvo 23-eji. Ji sparčiai kilo karjeros laiptais ir tokie filmai kaip „Plieninės magnolijos“ bei „Graži moteris“ pelnė jai žiūrovų bei žurnalistų simpatijas.

Vida Press

Vėliau žurnalas „People“ ją išrinko gražiausia 2000-ųjų, 2005-ųjų ir 2010-ųjų moterimi. Aktorės grožį vertina ne tik kino industrija. Ji yra kosmetikos ir parfumerijos kompanijos „Lancome“ veidas. Tris vaikus su vyru operatoriumi Danny‘iu Moderi‘u auginanti moteris prisipažino kritiškai vertinanti savo išvaizdą ir didesnį dėmesį skirianti vidinių savybių puoselėjimui.

Vida Press

Jos grožio receptas labai paprastas – reikia tiesiog būti laiminga. Anot aktorės, laimės pojūtis tarsi įjungia šviesą viduje ir tai veikia veiksmingiau nei kremai, plastinės operacijos ar grožio injekcijos.

Vida Press

Vyras ir vaikai yra tie neišsenkantys moters laimės šaltiniai. Tai liudija ir kerinti Julios Roberts šypsena. Moteris itin kruopščiai prižiūri savo dantis ir kasryt prieš valydama juos pasta ištrina trintų žemuogių mase. Ji nelinkusi naudoti gausybės kosmetikos priemonių. Jas mieliau keičia alyvuogių aliejumi, kuriuo išsitrina išsimaudžiusi duše. Jis, beje, yra ir jos žvilgančių plaukų paslaptis. Moteris neišsiverčia tik be dviejų kremų: apsauginio nuo saulės bei stangrinančio paakių. Julios nuomone su amžiumi jie tampa tikra būtinybe.

Julia Roberts
Julia Roberts
Reuters / Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis