Joms per 40 ir jos didžiuojasi idealia figūra. Kokia šios paslaptis?

Šou pasaulio žvaigždžių tobulos figūros receptas.

Žiūrint į maudymosi kostiumėliais apsitempusių Elle Mcpherson arba Heidi Klum nuotraukas, sunku patikėti, kad šios damos jau peržengė 40-ies metų ribą. Sportiškas kūnas, tobulas pilvo presas ir gundančios formos – joms pavydi gerokai jaunesnės kolegės. Atrinkome 9 garsenybes, kurios, nors ir nebūdamos pirmos jaunystės, nuostabiai atrodo su bikiniu.

Elle Macpherson, 51 metai

Vida Press

„Jokiu būdu! Negali būti! Elle Macpherson 51 metai???“ – ELLE redakcija negalėjo patikėti savo akimis, išnagrinėjusi šio modelio dosjė. Išlaikyti tokias puikias formas supermodeliui, kuris dešimtajame dešimtmetyje už puikius parametrus buvo pramintas „Kūnu“, padeda 8 valandų miegas, reguliarios treniruotės ir taisyklinga mityba (jos šaldytuve nerasite produktų, kurių sudėtyje yra glitimo).

Vida Press

Be to, ji reguliariai vartoja vitaminus ir mineralus. Norėdama išlaikyti gerą nuotaiką, Elle leidžia sau rytais pasilepinti pora gabaliukų juodojo šokolado ir puodeliu espreso kavos. Ši maža silpnybė visiškai nekenkia puikiai modelio figūrai. Be to, Elle yra tipiška australė, todėl dievina banglentes – jos nuotraukos su banglente jau tapo paplūdimio nuotraukų klasika.

Christie Brinkley, 61 metai

Vida Press

Sunku patikėti, kad šiai merginai (daugelis iki šiol galvoja, kad Christie Brinkley jaunesnė nei 35-erių) – 61 metai! Ko gero, modelis iš tiesų įminė amžinos jaunystės paslaptį.

Vida Press

Pati Christie sako, kad lieknumą išlaikyti jai padeda reguliarios treniruotės ir vegetarizmas. Ar galite įsivaizduoti – kasdien ji padaro po 100 atsispaudimų, be to, pusvalandį užsiima joga, o rytais bėgioja. Toks atsidavimas sveikam gyvenimo būdui vertas pagarbos!

Cindy Crawford, 49 metai

Vida Press

49 metų Cindy Crawford atrodo neįtikėtinai seksuali! Kaip jai tai pavyksta? Atsakymas paprastas: dar dešimtojo dešimtmečio pradžioje ji sukūrė specialų aerobikos kursą, kurį sudaro trys pamokos iškalbingais pavadinimais „Tobulos figūros paslaptis“, „Kaip pasiekti tobulumo“ ir „Naujas išmatavimas“.

Vida Press

Jų veiksmingumą Cindy įrodo pati, demonstruodama pavydėtiną figūrą.

Jennifer Aniston, 46 metai

Vida Press

Puikią figūrą 46 metų aktorė Jennifer Aniston išlaiko reguliariai užsiimdama joga, kurią ji praktikuoja jau daug metų.

Vida Press

Ką ir besakyti, joga tikrai daro stebuklus!

Helena Christensen, 46 metai

Vida Press

Atviros fotosesijos buvusiam „Victoria‘s Secret“ angelui, 46 metų Helenai Christensen – ne problema.

Vida Press

Pažvelgus į jos mamą, kuri atrodo ne ką vyresnė už dukterį, galima spėti, kad šios gražuolės amžinos jaunystės paslaptis – puikūs genai.

Stephanie Seymour, 46 metai

Vida Press

Dar vienas 46 metų modelis, Stephanie Seymour, gali pasigirti sportišku kūnu.

Vida Press

Kaip pasakoja ji pati, puikią formą palaikyti jai padeda plaukiojimas ir rytinis bėgiojimas gryname ore.

Jennifer Lopez, 45 metai

Vida Press

Kaskart pasirodžiusi ant raudonojo kilimo Jennifer Lopez sukelia tikrą ažiotažą! Verta pažymėti, kad ši garsi moteris sulaukusi 45-erių atrodo daug patrauklesnė, nei prieš 20 metų.

Vida Press

Taisyklinga mityba ir nuolatinės šokių pamokos, kurias dainininkė kaitalioja su sporto treniruotėmis, vadovaujamomis žvaigždžių trenerės Tracy Anderson, duoda puikius rezultatus. Stulbinančią figūrą Jennifer visada pabrėžia aptemptais sceniniais kostiumais, kurie labiau primena maudymosi kostiumėlius.

Naomi Campbell, 44 metai

Vida Press

Laikas bejėgis prieš juodąją panterą – 44 metų Naomi gali sukelti pavydą bet kuriai jaunai manekenei.

Vida Press

Stebėtina, kaip jai pavyksta išlaikyti tokią puikią figūrą ir taip gerai atrodyti, juk ji dievina vakarėlius ir stengiasi niekaip savęs neriboti.

Heidi Klum, 41 metai

Vida Press

Modelis, buvęs „Victoria‘s Secret“ angelas, keturių vaikų motina ir verslininkė Heidi Klum su amžiumi vis gražėja. Ji pati tvirtina, kad svarbiausia – tinkamai nusiteikti. Gaudyti reikiamą bangą jai padeda joga ir niujorkietiška David Kirscho dieta, kuri numato visiškai išbraukti iš valgiaraščio angliavandenius, saldumynus ir alkoholį.

Vida Press

Heidi valgo daržoves, žuvį ir neriebią paukštieną – jai svarbiausi baltymai, kurie reikalingi raumenų masės statybai. Sprendžiant iš nulietos Heidi figūros, ši dieta yra 100 proc. veiksminga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis