J. Statkevičius ryžosi ekstremaliai grožio procedūrai

„Į kliniką po procedūros skambinau gal tris kartus. Viskas, galvojau, šakės, dabar tai prisidirbau. Randuotas liksiu visam gyvenimui”, - pasakoja Juozas Statkevičius.

LNK laidoje „Bus visko“ startavo nauja rubrika „Prieš ir Po su „Estetus“, kurioje Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Albavičiūtė pristatė pirmąją dalyvę bei jos pokyčius.

Danguolę merginos atsirinko ne šiaip sau. 44-erių metų moteris prieš penkiolika metų palaidojo vos gimusią mergaitę, po labai trumpo laiko teko atsisveikinti su dar vienu kūdikiu. Nors turi dar tris vaikus, Danguolė puolė į gilią depresiją ir pamiršo, ką reiškia moteriški džiaugsmai, pamiršo ką reiškia būti gražia, mylima bei geidžiama.

LNK

Anketą į rubriką užpildė ne pati, tai padarė vyriausioji dukra, gyvenanti Anglijoje, o džiaugsmingo skambučio Danguolė sulaukė savo gimtadienio dieną. Moteris tiki likimu ir džiaugėsi lazerinės grožio klinikos „Estetus“ suteikta galimybe nubraukti papildomus dešimt metų, kurie nuo didžiulio streso atsirado jos veide kur kas anksčiau nei pas bendraamžius. Klinikoje Danguolei buvo suleistos botulino toksino injekcijos į mimikos raukšles, hialurono rūgštimi atstatyta su amžiumi prarasta lūpų forma, užpildytos gilios raukšlės aplink lūpas bei kitose veido dalyse. Taip pat panaikinta papiloma, trukdžiusi moteriai dėvėti atvirus drabužius. Didžiausią įspūdį neįgaliųjų prieglaudoje dirbančiai moteriai paliko tai, kad visus pokyčius ji patyrė per vieną dieną. Laidoje netrūko ašarų bei jautrių akimirkų. Dar ryte moteris negalėjo patikėti, kad pateko į laidos pokyčius, o jau vakare šventė Valentino dieną būdama graži kaip niekada.

LNK

Šį sekmadienį antrojoje „Bus visko“ rubrikos dalyje merginos pristatys Juozą Statkevičių, kuris ryžosi itin ekstremaliai grožio procedūrai, po kurios net keturias dienas teko slėptis nuo žmonių savo rezidencijoje Palangoje.

LNK

Garsus vyras prisimins kuriozišką situaciją, kuomet norėdamas apsipirkti, turėjo daryti tai prieš pat užsidarant prekybos centrams, o tam, kad būtų neatpažintas, dėvėjo į nindzės panašų kostiumą ir akinius nuo saulės net tamsoje.

LNK

„Į kliniką po procedūros skambinau gal tris kartus. Viskas, galvojau, šakės, dabar tai prisidirbau. Randuotas liksiu visam gyvenimui”, - įspūdžiais dalinsis Juozas Statkevičius sekmadienio laidoje praėjus vos savaitei po procedūros.

LNK

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis