Inga Stumbrienė: man labai patinka kurti vieningą šeimos stilių

Funkcionalių bei stilingų laisvalaikio drabužių „Voo-Doo“ kūrėjai pristatė naują aprangos liniją vaikams, pasižyminčią ryškiomis spalvomis bei išskirtiniu dizainu.

Naujos linijos veidais tapo Lietuvos pramogų pasaulyje gerai žinomos mamos – televizijos laidų vedėja, aktorė Indrė Stonkuvienė su vaikais Cecilija ir Pranciškumi bei verslininkė Inga Stumbrienė su dukra Estela ir sūnumi Gabrieliumi.

Gamintojo nuotr.

„Savo klientams suteikiame laisvę kurti. Jie gali derinti savo mėgstamiausias spalvas ir gauti drabužius, kurie atitiks visus jų poreikius. Neatsitiktinai naujos linijos veidais pasirinkome Ingą bei Indrę. Jos yra aktyvios bei rūpestingos mamos, ryškios asmenybės, o mūsų drabužiai ir yra skirti būtent tokiems žmonėms“, – sakė kūrėjai.

Gamintojo nuotr.

Fotosesijoje su vaikais Estela bei Gabrieliumi dalyvavusi Inga Stumbrienė labiausiai džiaugėsi galimybe patiems susikurti mėgstamiausių spalvų laisvalaikio aprangą.

Gamintojo nuotr.

„Mėgstu derinti savo ir savo šeimos aprangą, tad man labiausiai patiko galimybė rinktis spalvas bei modelius, taip sukuriant vieningą mūsų šeimos stilių. Smagu, kad galėjau prisidėti prie kūrybos proceso“, – pasakojo I. Stumbrienė.

Gamintojo nuotr.

Ryškius bei aktyvų gyvenimo būdą geriausiai atitinkančius modelius pasirinko ir Indrė Stonkuvienė.

Gamintojo nuotr.

„Mūsų šeima gyvena labai aktyviai, tad bėgant iš vieno darbo į kitą, man svarbiausia jaustis patogiai. Vaikai taip pat yra labai judrūs, nenustygsta vietoje, todėl patogi apranga jiems irgi svarbi. O smagiausia dalis buvo ta, kad visi pabuvome dizaineriais ir išsirinkome mūsų mėgstamiausių spalvų derinį“, – įspūdžius pasakojo I. Stonkuvienė.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

Nauja vaikų drabužių linija papildė jau pristatytas linijas moterims bei vyrams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis