I. Marozienė: eilėje stovi penki vyrai, norintys su manimi draugauti

Kodėl tiek daug jaunų, gražių, protingų moterų yra vienišos? Ar mūsų moterys per daug reiklios, ar padorių vyrų tiesiog nėra? Ir kokių vyrų trokšta moterys?

„Aš visą gyvenimą daug dirbau ir viską užsidirbau pati. Norėčiau, kad vyras būtų toks, kuris galės pasirūpinti manimi, ir man nereikės draskytis“, - teigs dainininkė Natalija Bunkė.

Tuo tarpu verslininkas Romualdas Mačiulis neslėps, kad daugumos Lietuvoje gyvenančių vyrų elgesys su moterimis jį stebina.

„Daug metų gyvenau ne Lietuvoje. Grįžęs iki šiol niekaip negaliu priprasti prie kasdien matomų vaizdų, kai moteris tempia maišus produktų parduotuvėse, o vyras seka paskui. Vyrai moterims rodo per mažai dėmesio, pagarbos. Jie lepšiai, o ne vyrai“, - įsitikinęs verslininkas.

Tuo tarpu dainininkė Liepa Mondeikaitė papasakos, kaip pramogų pasaulyje susiduria su vyrais, kurie žinomas moteris medžioja tik tam, kad vėliau galėtų pasipuikuoti, ką suviliojo.

„Aš puikiai jaučiuosi, nes žinau, kad už manęs eilėje stovi penki vyrai, norintys su manimi draugauti“, - atvirai pasakos verslininkė Irena Marozienė. Moteris pasakos, kad turi kelias griežtas taisykles, kurių laikosi susipažindama su priešingos lyties atstovais.

„Į pažintis leidžiuosi tik su vyrais, sutiktais per bendrus draugus ar pažįstamus. Renkuosi tik tuos, su kuriais amžiaus skirtumas ne didesnis nei 10 metų į vieną arba kitą pusę. Ir visada aiškiai pasakau, kad nebūsiu ta, kuri skalbs, lygins ir stovės prie viryklės“, - pasakos I. Marozienė šio vakaro LNK laidoje „Valanda su Rūta“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis