Grace Kelly anūkė stebina panašumu į gražiąją princesę

Grace Kelly anūkė Camille Gottlieb tikrai laimėjo genų loterijoje... Kalbama, kad jei jos senelė gyventų šiais laikais, jų socialinio tinklo „Instagram“ anketos atrodytų labai panašiai.

Grace Kelly iki šiol laikoma viena gražiausių ir elegantiškiausių visų laikų moterų. Žavi ne tik moters išskirtinis grožis bei nepriekaištingas stilius, bet ir gyvenimo istorija, daugeliui primenanti Pelenės.

Grace Kelly
Grace Kelly
Vida Press

Ji gimė pasiturinčioje, tačiau visiškai nekilmingoje amerikiečių šeimoje. Vis dėlto, nuo pat vaikystės Grace Kelly buvo pratinama prie drausmės ir gerų manierų – lankė baletą ir mokėsi katalikiškoje mergaičių mokykloje. Jos nedingo ir moteriai tapus Holivudo aktore bei talentingojo režisieriaus Alfredo Hitchcocko mūza. Nors karjera kino pasaulyje buvo sėkminga, ji greitai baigėsi. Mat būdama vos 26-erių metų, Kanų festivalio metu Grace Kelly susipažino su Monako princu Rainieriu III. Pora akimirksniu susižavėjo vienas kitu, o netrukus susižadėjo ir tapo šeima.

Princo Rainier III ir Grace Kelly vestuvės
Princo Rainier III ir Grace Kelly vestuvės
Vida Press

Sklando įvairūs gandai, verčiantys abejoti Grace Kelly ir princo Rainier III santuokine laime, tačiau neabejotina, kad moteris tiesiog dievino savo vaikus. Ji susilaukė trijų atžalų: princesės Caroline, princo Alberto II ir princesės Stephanie. Būtent Stephanie dukra Camille dėl savo panašumo į žymiąją senelę pastaruoju metu susilaukia vis didesnio žiniasklaidos dėmesio.

19-metė C. Gottlieb yra jauniausia Stephanie dukra, kurios ji susilaukė su asmens sargybiniu Jean Raymond Gottlieb. Camille gimimas neapsiėjo be skandalų – Stephanie atsisakė į dukros gimimo sertifikatą įrašyti tėvo vardą ir pavardę ir tik vėliau patvirtino, kad tai – buvęs jos asmens sargybinis, su kuriuo slaptus santykius ji užmezgė po skyrybų su pirmuoju vyru.

Dabar C. Gottlieb gyvena Monake – atokiau nuo skandalų ir žiniasklaidos dėmesio. Daugiau jo ji susilaukė visai neseniai, komentatoriams po jos „Instagram“ tinkle skelbiamomis nuotraukomis pradėjus jos grožį lyginti su žymiosios Grace Kelly. Nors yra natūrali brunetė (G. Kelly buvo šviesaus gymio blondinė), neabejotina, kad panašumas yra stulbinantis. Mergina gali pasigirti aukštais skruostikauliais, skvarbiomis mėlynomis akimis ir įgimtu žavesiu.

Moterų panašumas – akivaizdus, tik pažiūrėkite į šias nuotraukas:

Grace Kelly
Grace Kelly
Vida Press
Grace Kelly
Grace Kelly
Vida Press

A post shared by Cam🖤 (@camillerosegottlieb) on Feb 20, 2017 at 2:33pm PST


Grace Kelly
Grace Kelly
Vida Press


Grace Kelly
Grace Kelly
Vida Press
Grace Kelly
Grace Kelly
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis