Geriausi, stilingiausi ir juokingiausi žvaigždžių Helovino kostiumai

Lietuvoje Helovinas dar tik populiarėja, tuo tarpu JAV bei Vakarų Europos valstybėse jį jau ne vienerius metus mėgstama švęsti drąsiai ir garsiai. Ypač tai mėgsta pramogų pasaulio žvaigždės – šios į kostiumo pasirinkimą žiūri itin rimtai. Pasigėrėkite įspūdingiausiais jų kostiumais.

Atrodo, žymūs žmonės Helovinui ruošiasi taip pat rimtai, kaip ir „Oskarams”. Bent jau Helovino kostiumas yra kuriamas ne mažiau preciziškai, nei tas, kuris būna skirtas prestižinei ceremonijai. Štai viena didžiausių Helovino kostiumų žvaigždžių, modelis Heidi Klum, pripažįsta, kad baisiausiai metų nakčiai ruoštis pradeda kone prieš metus. Tiesa, ne visi žymūs žmonės savo kostiumais siekia gąsdinti, kiti gi nori žavėti arba, atvirkščiai, visiškai užsimaskuoti. Nieko keisto, tai puiki proga nuolat paparacų persekiojamoms žvaigždėms bent vienai nakčiai pavirsti į kažką kitą. Pasitelkę stilistų, grimerių bei kitų įvaizdžio specialistų komandas jie sukuria įspūdingus kostiumus. Galima skirti kelis įžymybių Helovino kostiumų kategorijas: juokingi, madingi, politiniai, kraupūs, nostalgiški... Bandydamos nustebinti originalumu, mūsų mėgstamos žvaigždės yra pavirtusios į pačius įvairiausius personažus. Atrinkome tuos, kurie be jokios abejonės įėjo į Helovino kostiumų istoriją!

Jei šiemet planuojate švęsti Heloviną, iš žymių žmonių kostiumų pasisemkite įkvėpimo saviškiu, o jei ne – tiesiog pasigėrėkite neįtikėtina kostiumų kūrėjų išmone.

Tradiciniai motyvai – raganos bei skeletai. Stilingai atrodė skeletų temą pasirinkusi dainininkė Jennifer Lopez ir tuometinis širdies draugas Casperas Smartas.


Vida Press nuotr.

Aktorė Bette Midler persirengė savo pačios filme „Hocus Pocus” vaidintu personažu – ragana Winifreda Sanderson.


Vida Press nuotr.

Ne mažiau viliojanti yra ir pop kultūros personažų tema. Dainininkė Beyonce bei jos vyras Jay-Z persirengė Barbe ir Kenu, o jų dukra Blue Ivy vilkėjo švarkelį su užrašu „Barbie”.


Xposure/Scanpix nuotr.

H. Klum nustebino vienam vakarui pavirtusi į animacinio filmo heroję Jessicą Rabbit.


Vida Press nuotr.

Modelis Gigi Hadid persirengė legendinio miuziklo „Grease” personažu Sandy’e.


Vida Press nuotr.

Modelis Emily Ratajkowski Helovino kostiumas atkartojo televizijos žiūrovų pamėgtą personažą iš animacinio serialo „Simpsonai” — Marge’ę.


Vida Press nuotr.

Realybės šou, socialinių tinklų žvaigždė bei verslininkė Kim Kardashian ir muzikos pasaulio atstovas Kanye West persirengė Betmenu ir moterimi-kate.


Vida Press nuotr.

Modelis Kate Moss persirengė Morticia Adams iš filmo „Adams family”.


Vida Press nuotr.

Žymūs žmonės mėgsta persirengti kitais žymiais žmonėmis. Realybės šou „Keeping up with the Kardashians” žvaigždė bei verslininkė Kylie Jenner persirengė dainininke Christina Aguilera iš šios muzikinio klipo „Dirty”.


Xposure/Scanpix nuotr.

Aktorius Josh Duhamel ir dainininkė Fergie persirengė dizaineriu Karlu Lagerfeldu ir jo numylėtine katyte Choupette.


Vida Press nuotr.

Pernai metais Helovinas vyko prieš pat JAV prezidento rinkimus, tad itin populiarūs buvo politiniai kostiumai. Žurnalistė bei aktyvistė Jemima Khan persirengė Melania Trump.


Vida Press nuotr.

Vienas įspūdingiausių politinės tematikos kostiumų – dainininkės Katy Perry ir aktoriaus Orlando Bloomo. Jie visiškai transformavosi į tuo metu dar kandidatę į prezidentus Hillary Clinton bei jos vyrą, buvusį JAV prezidentą Billą Clintoną.


Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis