Garsenybės ir princas Williamas tęsia princesės Dianos labdaringą veiklą

Vakar Kensingtono rūmuose įvyko antrasis labdaros vakaras „Winter Whites Gala“, siekiantis pagelbėti benamius vaikus globojančiai organizacijai „Centrepoint“. Anksčiau šio fondo veiklą rėmė Didžiosios Britanijos princesė Diana.

Vienam vakarui princo Williamo ir hercogienės Kate Middleton rezidencijos durys buvo atvertos ne tik visuomenei gerai žinomiems žmonėms, tačiau ir paprastiems mirtingiesiems, įsigijusiems bilietą į renginį už 500 svarų sterlingų.

Nors buvo labai laukta ir tikėta, Kembridžo kunigaištienė Kate renginyje nepasirodė, tačiau puikią idėją palaikančių garsenybių netrūko.

Antai atlikėjas Jonas Bon Jovi į renginį atvyko su visa savo gausia šeima. Ir koncertavo svečiams kartu su princu Williamu.

Jono Bon Jovi su žmona Dorothea Hurley bei dukra Stephanie Rose, sūnumis Jesse'iu ir Jacobu
Scanpix
Aktorė Taylor Swift, vilkėdama „Reem Acra“ suknelę, tiesiog spinduliavo kalėdinę nuotaiką.

taylor Swift
Scanpix
Aktorius Colinas Firthas atvyko lydimas žmonos Livios. Klasikinis sutuoktinių stilius buvo kruopščiai suderintas: juodas smokingas ir puošni balto atlaso suknia, prabangūs bateliai.

Colin Firth ir Livia
Scanpix
Britų aktorė ir atlikėja Michelle Dockery laikėsi aprangos kodo black tie, pasirinkusi dizainerės Stellos McCartney suknią su grafiniais nugaros iškirpimais.

Princas Williamas
Scanpix
Princas Williamas buvo tradiciškai elegantiškas. Renginio pabaigoje jis apdovanojo Joną Bon Jovi specialiu “Centrepoint“ apdovanojimu.

Jon Bon Jovi ir princas Williamas
Scanpix
Ir tada į sceną kilo neįprasta trijulė: Bon Jovi, pricas Williamas ir Taylor Swift kartu atliko dainą „Livin'on a prayer“ ir tai sukėlė griausmingas publikos ovacijas.
Atlikėjas Tinie Tempah ir Eliza Doolittle
Scanpix

Michelle Dockery
Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis