G. Šerpytienė: turtingų vyrų žmonos už patogų gyvenimą moka tokią kainą, kad pavydėti nėra ko

Buvusi žurnalistė prieš kelerius metus atsisakė darbo ir, kaip pati sako, dabar dirba žmona.

„Galėčiau reabilituoti namų šeimininkės vaidmenį. Visi sako, kad namų šeimininkės tinginės, parazitai, apsivėlusios, neįdomios bobos. Kai aš tapau namų šeimininke, galiu pasakyti, kad tai labai sudėtingas darbas, net savotiškas mokslas, kaip dirbti 24 valandas per parą, ir atlikti ne vieną vaidmenį, o keletą. Reikia būti ne tik mama, žmona, meiluže, virėja, skalbėja, namų tvarkytoja, drauge, seserimi, tačiau ir išlikti visada geros nuotaikos, žavinga, įdomia. Moterų namų šeimininkių profesija prilygsta lakūno bandytojo“, - jau šį pirmadienio vakarą 20.25 val. laidoje „Nuo... Iki...“ teigs 49-erių Giedrė Šerpytienė.

LNK

Buvusi žurnalistė, populiaraus žurnalo apie stilių vyriausioji redaktorė Giedrė Šerpytienė per savo ne vienerius metus trukusią žurnalistės karjerą yra rengusi daugybę interviu, ir klausiusi ne vienos garsenybės gyvenimo peripetijų. Tačiau šiandien jos pačios išties atviras interviu galbūt ne vienam atrodys netgi pernelyg drąsus. Penkerius metus, kaip kai kurie sakytų, Giedrės gyvenimas panašus į svajonę. Giedrės vyras - kompanijos „Lietuvos draudimas“ vadovas Kęstutis Šerpytis. Jis vadinamas vienu geriausių vadovų mūsų šalyje, o turtas vertinamas milijonais litų. Po kartu praleistų kelerių metų Giedrė atsisakė savo darbo, ištekėjo, ir dabar, kaip pati sako, dirba žmona.

Giedrės ir Kęstučio vestuvės priminė teatrą. Pora tuokėsi nuosavoje viloje Prancūzijos pietryčiuose, istorinėje Provanso srityje, apsuptoje ne tik Viduržemio jūros, bet ir Alpių. Tuoktuvės vyko tik artimiausių draugų būryje, tarp kurių buvo ir garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius. Būtent jis jaunųjų porai bei jų svečiams sukūrė įspūdingus, viduramžius primenančius drabužius. Po jaukios ceremonijos vilos terasoje pora su draugais kelias dienas šventė jachtoje.

LNK

„Kiekviena moteris, jei tik jai būtų suteikta galimybė, mestų darbą, ir mėgautųsi gyvenimu namuose. Pasakysiu dar daugiau - moterų, kurios dirba visą darbo dieną, gyvenimas lengvesnis, o darbas – trumpesnis nei tų, kurios vadinamos namų šeimininkėmis“, - kurstys Giedrė. Laidoje moteris atskleis ir tai, kokį atlyginimą jai moka vyras už tai, kad ji, kaip pati sako, dirbtų ponia. Vis dėl to moteris primins, kad viskas turi savo kainą. Pasak Giedrės, iš dešimtuko turtingiausiųjų Lietuvoje vos viena kita pora iš tiesų laimingos.

„Daugelis moterų už patogų ir aprūpintą gyvenimą moka tokią kainą, taikstosi su tokiais dalykais, kad jei mums pavydinčios moterys žinotų, vargu ar atsirastų norinčių pasikeisti gyvenimais“, - paaiškins Giedrė.

Tad kokia ta kaina už patogų ir aprūpintą gyvenimą? Jau šiandien, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.25 val. tik per LNK.

Pildykite anketą ir skaitykite žurnalą „Moteris“! 3 laimėtojams dovanosime 3 mėn. prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis