Frankas Sinatra – auksinio balso mergišius, draugavęs su mafija

Franko Sinatros dainos iki šiol virpina moterų širdis, o savu laiku dainininkas galėjo apsukti galvą bet kuriai. Tuo vyras ir naudojosi – keturis kartus buvo vedęs, o kiek turėjo meilužių jau niekas nesuskaičiuos. Tačiau saldžiabalsis turėjo ir tamsiąją pusę.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Astrologė Rima: nelaukite Valentino, dabar metas įsimylėti ir mylėti
- Trys dalykai, kuriuos lietuvės pasiskolintų iš prancūzių
- Grožio dosjė. Tsss, tai K. Tučkutės paslaptis!
- Purus bulvių apkepas su daržovėmis

Karšti itališki genai

Franko tėvai buvo italų emigrantų šeima. Iš jų būsimas dainininkas ir paveldėjo karštą būdą. Tėvas buvo profesionalus boksininkas ir vadovavo ugniagesių komandai, o motinai ilgus metus priklausė nelegali abortų klinika (už šią veiklą ji buvo ne kartą suimta).

Tėvas berniuką išmokė muštis, dėl ko vėliau Frankas net buvo pašalintas iš vidurinės mokyklos. Mokytis jis tingėjo, labiau patiko flirtuoti su merginomis ir slankioti gatvėmis su chuliganais. Šie vėliau tapo nusikaltėliais, sukūrė mafijos grupuotes. Tokie ryšiai išpopuliarėjusiam dainininkui ir kenkė, ir gelbėjo. Viena vertus jis daugelį metų buvo sekamas FTB (jo bylą sudarė beveik pustrečio tūkstančio puslapių), kita vertus dėl besaikio alkoholio vartojimo karjerai pasiekus dugną, tik dėl draugų iš mafijos skambučių prodiuseriams ir režisieriams jis vėl tapo populiariu.

Gimdymo metu Frankui buvo pažeistas ausų būgnelis, tačiau tai nesutrukdė jam dainuoti. Vos aštuonerių metų jis ėmė dainuoti prie vietinio baro kampo, už tai gaudamas kelias monetas iš praeivių. Dainuoti jam patiko, tačiau mokytis neturėjo jokio noro. Iki pat gyvenimo galo jis dainas mokydavosi iš klausos, natų nepažinojo ir niekada nesimokė dainavimo subtilybių. Be to, pirmąjį dainininko darbą jam surado mama.

Frank Sinatra
Frank Sinatra
Vida Press

Pamišęs dėl moterų

Didžiausia Franko gyvenimo aistra vis dėlto buvo ne muzika, o moterys. Jo mokyklos draugės vėliau žiniasklaidai pasakojo, kad Franką domino tik bučiniai ir bučiavosi jis puikiai. Jis pats jaunystėje mėgo girtis ir savo lytinio organo dydžiu – neva moterys pasimylėjusios su juo atsidurdavo arba traumatologiniame skyriuje, arba likdavo labai patenkintos.

Pirmoji jo žmona ir trijų vaikų motina buvo italė iš gretimo namo. Kai dainininkas ją išvydo, jam buvo vos dvidešimt, o jai aštuoniolika. Vaikinas greitai pametė galvą ir po neilgos draugystės pasipiršo. Kelerius metus Frankas sugebėjo būti ištikimu vyru, tačiau staiga užklupusi šlovė, pinigai, o kartu ir Holivudo gražuolės greitai vyrui susuko galvą. Dėl poros aktorių vyras trumpam net buvo palikęs žmoną, tačiau lemtinga moterimi po dvylikos metų santuokos tapo įstabaus grožio aktorė Ava Gardner.

Antroji santuoka truko šešerius metus, tačiau buvo pilna aistrų ir barnių. Tiek Frankas, tiek Ava buvo be galo pavydūs, nors abu suko į kairę ne vieną kartą. Pora išsiskyrė, nes suprato, kad jų gyvenimas kartu virto tikru pragaru žemėje. Žlugus antrai santuokai Frankas ilgai negalėjo atsigauti – buvo pradėjęs stipriai gerti, moteris keitė kone kasdien, o jo reputacija ir karjera dramatiškai smuko žemyn.

Frank Sinatra
Frank Sinatra
Vida Press

Trečia moteris jo gyvenime pasirodė po devynerių metų lėbavimo. Trisdešimt metų jaunesnė Mia Farrow greitai sužavėjo dainininką ir šis netruko pasipiršti. Deja jų santuoka netruko nė dvejų metų. Tačiau ir išsiskyrę jie kartais susitikdavo prisiminti gerų. Prieš kelis metus kilo skandalas kai Mia viename interviu pareiškė, kad jos sūnus yra ne Woody Alleno vaikas, bet Franko.

Lemtinga moteris

Būdamas 60 metų Frankas pagaliau sutiko, kaip jis pats tarėsi, tikrąją savo gyvenimo meilę – dvylika metų jaunesnę Barbarą. Buvęs modelis vyrui atrodė itin švelnaus charakterio ir nuolankaus būdo. Ji tik nejaukiai šypsodavosi, kai Franko nusenusi motina ją atvirai vadindavo „kekše“. Frankui patiko, kad ji jam niekada neprieštaraudavo ir nekeldavo pavydo scenų. Galbūt dėl to jų santuoka truko ilgiausiai, net 22 metus – iki pat dainininko mirties.

Visai kitokią Barbarą matė Franko vaikai iš pirmos santuokos. Netrukus po tėvo vedybų jie pamatė, kad naujoji žmona perima ne tik jo gyvenimo, bet ir viso turto kontrolę. Franko gyvenimo pabaigoje būtent ji valdė visą turtą ir vadovavo jo kompanijai. Vyro vaikai ją kaltino ne tik tėvo izoliavimu, bet ir bandymu pasiglemžti jiems priklausantį palikimą. Pasak jų, Barbara bandė priversti Franką įsivaikinti jos suaugusį sūnų, o daininkui gulint mirties patale uždraudė jį aplankyti.

Frankas Sinatra mirė 1998 metais nuo širdies smūgiai. Sakoma, kad paskutiniai jo žodžiai buvo: „Aš pasiduodu...“

Frank Sinatra
Frank Sinatra
Vida Press

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis