Elena Puidokaitė-Atlanta: jis mane paliko Saulutei vos gimus

Liepos mėnesio žurnalo „Moteris“* viršelio veidas – atlikėja Elena Puidokaitė-Atlanta.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Freddie Mercury: biseksualumo neslėpusi pasaulio žvaigždė, meilės paieškos ir orgijos, kurios lėmė tragišką baigtį
- Organizmą valanti arbata - per 3 dienas -5 kg
- V. Pauliukaitis: pagalvojau logiškai - jei dirbsiu šį darbą, kokie užaugs mano vaikai?
- Lietuvis Jonukas norvegių lesbiečių šeimoje? Nemanau, kad tai problema
- Kodėl vyrai augina barzdas: dėl mados, prestižo ar moterų?
- Bulviniai blynai kitaip

Dalijamės džiugia naujiena: nuo šiol kiekvieną mėnesį žurnale „Moteris“ ieškokite savitu požiūriu į gyvenimą išsiskiriančios Beatos Tiškevič-Hasanovos esė. Su liepos mėnesio numeriu kviečiame pasinerti į vestuvių sūkurį: įsisukti padės jaudinamos žinomų žmonių pasipiršimo istorijos, įžadų atnaujinimo tradicijos, vestuvinių suknelių tendencijos, vestuvinių desertų mados.

Pirmoji Beatos Tiškevič-Hasanovos esė „Moters“ žurnale – „Ačiū, gyvenime, kad šiandien nesergu.“
Žurnalas "Moteris"

• Atlikėja, renginių organizatorė, prodiuserė Elena Puidokaitė-Atlanta savo dukters Saulės tėvo sprendimą palikti jas abi mergytei tik gimus vadina „situacija, kai nėra net ką pasakyti“. Dabar moteris rami, bet prieš aštuonerius metus jautėsi kitaip. Daug ką išsiaiškinti apie save, nemąstyti apie tai, ko negali pakeisti, išmokti atleisti sau, kitam žmogui, Elenai padėjo išvyka į Ibisą pas gyvenimo pokyčių trenerę Leonorą Blekaitytę. Vidinio gyvenimo pokyčiai į moters pasaulį atnešė labai daug šviesos. .

Žurnalas "Moteris"

• Floristas dizaineris Antanas Mažonas nėmaž nesigaili iškeitęs teisininko diplomą į gėlių pasaulį. „Moters“ skaitytojams jis pažeria daugybę patarimų apie gėlių laikymą, jų dovanojimo etiketą, puokščių komponavimą. Ar žinojote, kad gėlių nedera kirpti žirklėmis, kad gerai sukurta puokštė turi ant žemės stovėti be jokios vazos?

„Šiemet vestuvėse madinga marsalos spalva, vainikėliai plaukuose“, – tendencijas vardija Antanas Mažonas
Žurnalas "Moteris"

• Akimirka, kai vyras paprašo moters tapti jo žmona, beveik visada yra romantiška ir nepamirštama. Jaudinamas pasipiršimo istorijas pasakoja Vaiva Abromaitytė, Vitalijus Cololo, Larisa Kalpokaitė, Kristupas Krivickas, Liudas Mikalauskas, Beata Nicholson, Rimas Šapauskas, Vita Vitkutė-Degutienė, Virgis Stakėnas.

„Nuėjome pas mano tėvus. Inga liepė klauptis ant kelių. Atsiklaupiau. „Sakyk: „Noriu, kad tekėtum už manęs.“ Ji pasakė, ką turiu daryti, ir aš padariau. Elgiausi kaip teliukas“, – pripažįsta Vitalijus Cololo
Žurnalas "Moteris"

• Į 5 klausimus apie vestuvinių apdarų madą atsako dizaineriai Juozas Statkevičius, Ramunė Piekautaitė, Viktorija Jakučinskaitė, Kristina Kalinauskaitė, Egidijus Rainys ir Marija Valeškaitė.

Juozas Statkevičius sukūrė labiausiai kopijuojamą nuotakos suknelę. Ramunė Piekautaitė savo pačios vestuvinės suknelės viziją kūrė 23-ejus metus, – kriauklės kiauto spalvos apdaras su perlais svėrė „tik“ 5 kilogramus
Žurnalas "Moteris"

• Vestuvių vaišių stalo karalius, be abejo, yra tortas. Vis dėlto koks karalius be palydos? Pripažinti konditeriai – kepyklėlės „Liu Patty“ savininkė Liucina Rimgailė, Ali šokoladinės įkūrėjas Ali Gadžijevas, profesionali konditerė technologė Jekaterina Buldakova – atskleidžia, kokie vestuviniai desertai verti atsidurti šalia Jo Didenybės.

Konditeriai vardija, kad ant vestuvių stalo populiarėja vieno kąsnio desertai, maži – indeliuose, valgomos dovanos svečiams...
Žurnalas "Moteris"

Dar žurnale

• Svarbiausi medaus mėnesio kelionės palydovai – romantiški minimalistiniai deriniai, originalus bikinis dieną ir elegantiškas apdaras vakare.

Kopinėdami medų, klausykitės jūros istorijų...
Žurnalas "Moteris"

• Pirmaisiais metais žiemodama Balyje Margarita Serych ne tik mėgavosi, bet ir svarstė, kokios veiklos imtis, kad sujungtų salą su Lietuva. Vilniuje veikiančios Balio baldų ir interjero reikmenų parduotuvės „Bali Wood“ savininkė teigia, kad verslo pradžia buvo sunki, o ir dabar nelengva. Vis dėlto moteris tikisi, kad lietuviai pamėgs grubaus medžio, azijietiškais motyvais dekoruotus baldus, originalias interjero detales.

Su Balio sala gyvenimą susiejusi Margarita Serych pasakoja apie tenykščius papročius, atostogaujančiųjų ir vietinių malonumus
Žurnalas "Moteris"

• Šiltuoju sezonu verslininkai Rasa ir Johannas Martensai šurmuliuojantį Vilnių iškeičia į Latvijos kaimelį Papę. Čia esančiame šeimos vasarnamyje prie jūros pora mėgaujasi lėtesniu tempu.

Martensų pajūrio namas darniai įsilieja į idilišką Latvijos pajūrio gamtą, nes medinis pastatas rekonstruotas išlaikant etnografinio žvejų kaimelio architektūrą ir dvasią, šlaitinis stogas dengtas nendrėmis, langų rėmai mediniai
Žurnalas "Moteris"

..........................
* Skaitomiausias mėnesinis žurnalas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis