E. Koriznaitė: nebijau atrodyti vyresnė nei esu

Po trisdešimt metų pertraukos „Mano mažytės žmonos“ žvaigždė sugrįžo į ekraną.

LNK melodraminiame trileryje „Juodos katės“ kartu su šiandieninėmis teatro ir televizijos aktorėmis Valda Bičkute, Emilija Latėnaite ir Karina Stungyte vaidina ir nemariojo lietuviško filmo „Mano mažytė žmona“ žvaigždė Eleonora Koriznaitė.

Tai – aktorės sugrįžimas į ekraną po beveik nei trisdešimties metų pertraukos, kai 1984-aisiais pasirodė garsioji Raimundo Banionio kino juosta, kurioje ji vaidino su Sauliumi Balandžiu ir Ingeborga Dapkūnaite.

„Pasiilgau kino. Man labai įdomu čia dirbti. Nerimavau, kaip man iš Panevėžio teks priprasti prie Vilniaus ir vilniečių aktorių. Bet veltui. Čia tvyro puiki atmosfera, o Valda, sutikusi mane filmavimo aikštelėje stipriai apkabino, apibėrė komplimentais. Galiu pasakyti, kad man labai patinka filmuotis, ir serialo scenarijus labai intriguojantis“, - sako itin daug vaidmenų J. Miltinio teatre kurianti aktorė.

LNK

Liauna, ilgais šviesiais plaukais, mažutė – sunku patikėti, kad šiai kino legendai prieš keletą metų suėjo penkiasdešimt. Jos jaunatviškumo ir išvaizdos galėtų pavydėti dažna penkiasdešimtmetė – aktorė atrodo kur kas jaunesnė. Todėl serialo kūrėjams ją tenka įdėti nemažai pastangų ją pasendinti, kad seriale ji atrodytų Valdos Bičkutės mama.

„Iš pažįstamų žmonių sulaukiu daug pastabų dėl išvaizdos. Visi atkreipė dėmesį, kad pirmojoje serijoje atrodžiau kur kas jaunesnė. Paskui – sulig serijomis vis vyresnė ir vyresnė. Serialo kūrėjai stengiasi, kad atrodyčiau solidžiau. Todėl ir šukuojama, ir rengiama esu atitinkamai. Nebijau atrodyti vyresnė, nei esu gyvenime. Aktoriaus darbas tuo ir žavus, kad įdomu keistis“, - „Juodų kačių“ filmavimo aikštelėje pasakojo aktorė.

Seriale „Juodos katės“ Eleonora Koriznaitė vaidina mamą, nors pati vaikų nesusilaukė.

LNK

„Teatre esu sukūrusi labai daug skirtingų vaidmenų, esu vaidinusi ir prostitutę. Nebūtina ja būti gyvenime, kad gerai suvaidintum. Čia mūsų profesija. Smagu, kad galiu pabūti mama ekrane. Valda pastebėjo, kad mudviejų akys tamsiai mėlynos spalvos. O ši spalva – labai reta“, - šypsojosi Eleonora, seriale vaidinanti prabangaus viešbučio administratorę. Eleonora sako: jos herojės laukia daug netikėtų siužeto vingių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis