Didžioji legendinio Prince'o svajonė taip ir neišsipildė

Likus vos kelioms savaitėms iki muzikos žvaigždės Prince mirties metinių, jo buvusi žmona Mayte Garcia išleido savo atsiminimų knygą „The Most Beautiful: My Life with Prince“, kurioje atvirai pasakoja apie jųdviejų santuoką ir skausmingą patirtį netekus sūnaus.

Vaiko netektis – sunkiausias ir tragiškiausias gyvenimo išbandymas. Taip teigė viena ryškiausių muzikos pasaulio žvaigždžių Prince'as. Tiesa, jis nebuvo linkęs atvirauti šia tema.

AFP / Scanpix

Praėjus savaitei po skaudžios nelaimės duodamas interviu Oprah'ai, dainininkas stengėsi kalbėti apie ateitį ir vaikus, kurių dar susilauks. Savo namuose jis buvo įrengęs nuostabų vaikų kambarį ir tvirtai tikėjo, kad po dešimties metų bus apsuptas pulko atžalų.

Vida Press

Deja, šiai jo svajonei taip ir nebuvo lemta išsipildyti. Apie tai savo knygoje pasakoja ir buvusi muzikanto žmona Mayte Garcia. Moteris susipažino su scenos legenda būdama vos šešiolikos. Tuo metu dainininkui buvo dvigubai daugiau. Mergina svajojo apie šokėjos karjerą. Pažintis su Prince'u jai atvėrė duris į plačiąją sceną. Netrukus ji jau šoko muzikanto scenos artistų trupėje bei filmavosi jo vaizdo klipuose. Po metų įsiplieskė abipusiai romantiški jausmai.

Vida Press

Pora susituokė 1996 m. Žinia, kad Mayte laukiasi, sutuoktinius aplankė netrukus po sutuoktuvių. Prince'as buvo devintam danguj. Ultragarsu įrašytas kūdikio širdies plakimas taip sujaudino muzikantą, kad jis nusprendė įtraukti šį „ritmą“ į savo dainą „Sex in the Summer“.

Dainininkas itin rūpinosi ir saugojo savo žmoną. Baimindamasis persileidimo neleido jai atlikti gydytojų net du kartus rekomenduotų genetinių vaisiaus vandenų tyrimų. 1996 m. spalio 16 d., mėnesiu anksčiau nei numatyta, gimė poros sūnus Amiir'as (išvertus iš arabų kalbos „princas“) Gregory Nelson'as.

Vida Press

Deja berniukas turėjo įgimtą Pfeiffer'io sindromą (genetinį sutrikimą, kuris stabdo natūralų kaukolės vystymąsi) ir išgyveno vos šešias dienas.

„Tokios nelaimės poras arba sustiprina, arba išskiria. Mums tai buvo pabaigos pradžia...“, – savo knygoje atvirauja Mayte. Netrukus po sūnaus netekties moteris vėl pastojo, tačiau patyrė persileidimą. Tai galutinai palaužė porą.

Vida Press

Mayte teigia, kad jai prireikė 15 metų, kad atsigautų po patirtų netekčių: „Buvau emociškai ir psichologiškai sugniuždyta. Prireikė daug laiko, kad atsitiesčiau, tačiau aš kasdien galvoju ir ilgiuosi savo sūnaus“. Šiuo metu moteris viena augina įvaikintą mergaitę Gią.

Vida Press

Prince'as ir Mayte išsiskyrė 2000 metais. Anot moters, vyras taip ir nesugebėjo atsigauti po sūnaus netekties. Legendinės muzikos žvaigždės gyvenime buvo dar ne viena moteris, tačiau antros šeimos jis nesukūrė ir daugiau vaikų nesusilaukė. Price'as mirė 2016 m. balandžio 21 d. atsitiktinai perdozavęs skausmą malšinančių vaistų.

AP / Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis