Deivydui Zvonkui neteko laimė matyti vaikų gimimo

Deivydo ir Katažinos Zvonkų gyvenime įvyko stebuklas – jiedu susilaukė dvynukų, berniuko ir mergaitės.

KK2 žurnalistų kalbintas Deivydas sakė, kad vaikelių gimimas – geriausia, kas jam nutiko gyvenime.

„Įspūdžių nupasakoti neįmanoma, gal net nebandysiu, tai yra virš mano verbalinių sugebėjimų apibūdinti žodžiais. Tai yra kosmosas, tai jausmas toks, kokio nesu patyręs“, - LNK laidoje antradienio vakarą pasakos D. Zvonkus

Labiausiai iš šeimos draugų džiaugiasi Katažinos draugė Liepa Norkevičienė. Ji vienintelė žinojo, kad Zvonkai laukiasi dvynukų - Deivydas ir Katažina slėpė šį faktą nuo žiniasklaidos.

Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė
DELFI / Domantas Pipas

„Norėjau, kad nekiltų jokių nesklandumų, nes būtų labai apmaudu, kad išsprūstų tokia žinia, o po to kažkas nutiktų ne visai gero. Esu šiek tiek prietaringas šiuo klausimu, bet buvau linkęs išsaugoti tą žinią“, - sakė D. Zvonkus.

„Kai sužinojau, labai labai džiaugiausi, nes puikiai žinojau, kaip jie norėjo vaikelio, smagu, kad ne vienas, o du iškart. Kaip sakoma, geriems žmonėms Dievas dovanoja daug dovanų, gerų dovanų, tad Dievas padovanojo du stebuklus. Labai gražūs, labai faini, labai mažiukai, labai tokie nuostabūs lėliukai. Kadangi man Katažina kaip sesuo, tai tie lėliukai man dar artimesni, patys gražiausi lėliukai, kokius esu mačiusi“, - apie Zvonkų dvynukus kalbėjo L. Norkevičienė.

D. Zvonkus pasakoja, kad jam neteko laimė matyti gimdymo: „Dalyvavau už durų, man daktarai neleido įeiti, pasakė palaukti už durų, tai aš nesiginčijau. Aišku, būtų gal buvę įdomu, bet ne tai svarbiausia“.

Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė
DELFI / Karolina Pansevič

Katažina pagimdė mergaitę, kuri svėrė 2 kilogramus ir 720 gramų bei sūnų, kuris svėrė 2 kilogramus ir 480 gramų. Dvynukai buvo pavadinti Kornelija ir Donatu, tėvų ir protėvių garbei.

Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus
Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus
DELFI / Tomas Vinickas

„Norėjome, kad būtų iš tam tikrų raidžių. Donatas buvo, amžiną atilsį, mano tėvas, susirašėm keletą variantų ir priėmėm sprendimą“, - kalbės D. Zvonkus.

Visą reportažą apie Katažinos ir Deivydo Zvonkų naujagimius žiūrėkite šį antradienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis