D. Ibelhauptaitei dietos laikytis padeda ir vyras



Šių metų pradžioje žymiajai režisierei Daliai Ibelhauptaitei gydytojai dietologai prisakė susirūpinti sveikata.

Jis sukasi prie puodų, kad mylimai žmonai pagamintų sveikus pietus tiksliai dietologų nurodytu laiku. Ji tuo tarpu nepaliauja žerti pagyrų sutuoktiniui už rūpestį ir atsidavimą.

Kai šių metų pradžioje garsiai lietuvių režisierei Daliai Ibelhauptaitei medikai pagrūmojo pirštu ir liepė itin susirūpinti sveikata, prie naujo griežto režimo ir specialios mitybos programos savo noru perėjo ir jos vyras – garsus britų aktorius Dexteris Fletcheris.

Kodėl jis niekada nelepina žmonos į lovą atnešama kava ir kokios didžiausios dovanos iš jo iki šiol laukia ji? Dalia ir Dexteris sėsdami prieš LRT TV filmavimo kameras spinduliavo gerą nuotaiką – abu nusiteikę atviram, nors ir ne visai lengvam, pokalbiui.

LRT

„Po tėvelių mirties su Lietuva mane sieja tik keli artimi draugai ir darbas“, – atvirai prisipažįsta jau 24 metus Londone gyvenanti viena garsiausių mūsų šalies režisierių Dalia Ibelhauptaitė. Su vyru Dexteriu juodu save laiko pasaulio piliečiais, bet kurią dieną galinčiais atsidurti už tūkstančių kilometrų ne tik nuo namų, bet ir vienas nuo kito.

„Jau seniai išmokome gyventi su mintimi, kad vienas iš mūsų tuoj tuoj ir vėl kur nors iškeliaus. Tačiau tikrai neverkšlename: „oi, kaip man sunku, kaip skauda širdį, kaip liūdna“. Tokį gyvenimą pasirinkome patys, todėl juo nesiskundžiame, o mėgaujamės“, – prisipažino lietuviams iš televizorių ekranų puikiai pažįstamas 48-erių aktorius Dexteris Fletcheris.

Visai mažai trūko, kad su tokiomis kino legendomis, kaip Alas Pacino, Robertas De Niro ar Anthony Hopkinsas dirbęs britas su žmona lietuve būtų turėjęs išsiskirti kur kas ilgesniam laikui. Dar visai neseniai jis režisavo Holivudo juostą apie kultinės muzikos grupės „Queen“ lyderį Freddie Mercury‘į. Tačiau po aštuonis mėnesius trukusių darbų netikėtai nusprendė pasitraukti iš kitam kino kūrėjui svajonių darbą primenančio projekto. Kodėl Dexteris atsuko nugarą Holivudui?

Kaip dviem garsiems menininkams atstovams pavyko išsaugoti jau du dešimtmečius trunkančius santykius, kuriuose netrūko nei šlovės ir pripažinimo, nei skurdo ir nuopuolių? Apie tai - šį vakarą laidoje „Gyvenimas“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis