C. Murray atskleidžia intymius M. Jacksono gyvenimo momentus: aš kas vakarą laikiau jo penį

Ekskliuzyviniame interviu, duotame „The Daily Mail“, gydytojas Conradas Murray teigia, kad popkaralius Maiklas Jacksonas nužudė pats save.

Daktaras Conradas Murray ir toliau tikina esąs nekaltas ir prisiekia nenužudęs garsaus daininko.

„Mes buvome šeima, mylėjome vienas kitą kaip broliai. Aš niekada nedaviau Maiklui to, kas būtų galėję jį nužudyti. Aš jį mylėjau ir visada mylėsiu, - tikina jis britų laikraščiui. - Norite žinoti, kaip labai mes buvome artimi? Tai aš kas vakarą jam ant penio uždėdavau kateterį, nes jis nelaikė šlapimo. Maiklas neturėjo supratimo, kaip su tuo tvarkytis. Kas vakarą laikiau jo penį rankose“.

Kalbant apie propofolį, gydytojas neslepia, kad buvo skyręs šio medikamento dainininkui praeityje, tačiau ir pats Murray nebuvo tuo patenkintas.

AP/Scanpix
„Maiklas manęs maldaudavo jo duoti, nes jis norėdavo užmigti, nenorėjo apie nieką galvoti. Savo gyvenimo pabaigoje, daininkas gyveno visiškoje krizėje, jis buvo nelaimingas ir dažnai panikuodavo“, - priduria gydytojas, kuris jau atliko pusę jam skirtos bausmės laiko.

Tragedijos naktį Maiklas Jacksonas paprašė medikamentų miegui. „Tą naktį aš jam daviau valiumo ir lorazepamo, kad jis galėtų užmigti, tačiau vaistai negelbėjo. Jis manęs meldė padėti užmigti. Tai, kad jam nesisekė užmigti po mano duotų vaistų, nebuvo normalu“.

Gydytojo manymu, daininkas paskui savarankiškai išgėrė vaistų. „Gretimame kambaryje policijos pareigūnai po jo mirties rado tuščią lorazepamo flakonėlį. Ir po mirties atliktas tyrimas parodė, kad skrandyje dar būta mažiausiai vienos tabletės. Aš jam to nedaviau. Jis pats išgėrė papildomai vaistų ir dar susileido, - priduria C. Murray. - Aš nieko nepadariau Maiklui Jacksonui. Jis buvo priklausomas nuo medikamentų. Tai Maiklas Jacksonas nužudė Maiklą Jacksoną“.

AP/Scanpix
Kaip nebūtų keista, tačiau Maiklas Jacksonas numatė ateityje vyksiančius neramumus. „Tu žinai, tavo ir mano gyvenimo pabaigoje mūsų vardai bus neišskiriami. Aš tai žinau, aš moku numatyti ateitį“, - vieną vakarą Maiklas pasakė gydytojui, neilgai likus iki mirties.

Gydytojas atsimena „Aš jo paklausiau, kodėl jis taip kalba, o jis tik šypsojosi“. Po kelių dienų 2009-ųjų birželio 25, popkaralius mirė nuo vaistų perdozavimo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis