C. Diaz sulaužė ilgametį pažadą

O juk dievagojosi niekada to nedarysianti!

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Sophia Loren - meilė vedusiam vyrui, patirtas persileidimas ir „viešnagė“ už grotų
- Ką rytų horoskopas žada šiems metams
- Įžymybės diktuoja paltų madą
- Garsenybių stiliaus akibrokštai
- Mamos kugelis - skaniausias

Holivudo aktorė Cameron Diaz ir roko muzikantas Benji Maddenas oficialiai susituokė. Vestuvės įvyko Beverli Hilse.

42 metų aktorė, kuri visiškai neseniai dievagojosi niekada netekėsianti, sulaužė savo pažadą ir prisiekė ištikimybę roko grupės „Good Sharlotte“ nariui. Iškilminga ceremonija vyko nuotakos namuose Kalifornijoje, siaurame artimųjų ir draugų rate, tarp kurių buvo pastebėtos tokios žvaigždės kaip Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, taip pat jaunikio brolis dvynys Joelis Maddenas ir jo žmona Nicole Richie. Ji tapo viena iš pamergių, tarp kurių taip pat buvo „Čarlio angelų“ („Charlies' Angels“) žvaigždė Drew Berrymore, vyresnioji nuotakos sesuo Chimene Diaz ir jos padėjėja Jesse Lutz. Penkiametis N. Richie ir J. Maddeno sūnus išnešė jaunavedžių žiedus.

Vida Press

„Mes esame laimingi pradėdami naują kelionę, apsupti mūsų artimiausių giminių ir draugų, – sakė pora. – Santuoka – tai tolimesnis žingsnis, kai esi įsimylėjęs ir jautiesi jaukiai su savo partneriu. Mes radome savo tikrąją laimę“.

Dieną prieš tuoktuves, po iškilmingos ceremonijos repeticijos, restorane „Il Cielo“ jaunavedžiai surengė vakarienę nedidelei grupei artimųjų ir draugų. Vakarienės metu stalai buvo puošti žvakėmis ir rožių žiedlapiais. Vėliau nuotaka su draugėmis išvyko į vieną Los Andželo viešbučių švęsti mergvakario. Kitą rytą prie C. Diaz namų pradėjo važiuoti sunkvežimiai su būtina įranga, o aktorės sode buvo pastatyta šventinė palapinė su daugybe žvakių ir baltų gėlių.

Vida Press

Cameron ir Benji pirmą kartą vienas kitą pamatė 2004 metais – jie žaidė vienas prieš kitą žvaigždžių krepšinio turnyre. Tačiau susitikinėti jie pradėjo tik pernai gegužę, o gruodžio viduryje jau paskelbė apie sužadėtuves.

Vida Press

Kitas neišvengiamas klausimas, kuris nuo šiol juos persekios – o kaip su vaikais? Ar ir šiuo klausimu sutuoktiniai bus tokie pat ryžtingi? 2014 metų balandžio mėnesį aktorė leidiniui „The Telegraph“ pasakojo, kad jos gyvenime jau yra „tonos vaikų“ iš draugų pusės, todėl jos šis klausimas per daug nejaudina. „Aš niekada nesakiau niekada. Tačiau jeigu aš norėčiau kūdikio, bet kurią gyvenimo akimirką jį pradėčiau“, – prisipažino Holivudo žvaigždė.

Tai pirma santuoka ir Cameron, ir Benji. 2008 metais grupės „Good Sharlotte“ būgnininkas ir pritariamasis vokalas buvo susižadėjęs su Sophie Monk, tačiau pora išsiskyrė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis