Angelina Jolie prasitarė, kas galėtų atgaivinti jos santuoką su Bradu Pittu

Daugiau nei metus trunkančioje žymiausios Holivudo poros skyrybų dramoje vis dar nepadėtas galutinis taškas. Nepaisant sudėtingų aplinkybių bei tarpusavio nesutarimų, sutuoktiniai stengiasi išlaikyti ramius santykius, siekia, kad skyrybos neigiamai nepaveiktų jų atžalų.

Ne taip seniai pasklido žinia, kad Brangelinos skyrybų byla sustabdyta ir sutuoktiniai siekia taikaus juos užklupusių problemų sprendimo. Kad problemų būta iš abiejų pusių, pripažįsta tiek Angelina, tiek Bradas. Vyras buvo itin atviras. Spaudoje pasirodė jo atviras interviu, kuriame jis pripažįsta turėjęs problemų su alkoholiu, netinkamai bendravęs su vaikais, savo vaikystės traumas perkėlęs į dabartinę šeimą.

AFP / Scanpix

Daug susirūpinimo kėlė ir Angelinos Jolie emocinė bei fizinė būklė. Moteris smarkiai sulyso, atrodo išsekusi ir liūdna.

Panašu, kad nutraukti santuoką sunku abiem pusėms ir abu aktoriai ieško būdu grįžti į normalų šeimyninį gyvenimą. Bradas lankosi pas psichologus, išbraukė alkoholį iš savo gyvenimo ir stengiasi kuo daugiau laiko praleisti su vaikais.

AFP / Scanpix

Tuo tarpu Angelina prasitarė žinanti būdą, kuris vėl padėtų suartėti su mylimuoju. „Mudu susipažinome filmavimo aikštelėje. Mums sekasi dirbti drauge. Norėčiau vėl drauge kurti rimtą filmą. Manau tai padėtų mums bendrauti, išsiaiškinti santykius. Filmavimo aikštelėje daug ko išmokstame, tai padeda kasdieniame gyvenime“, – atviravo aktorė.

Reuters / Scanpix

Priminsime, kad Bradas su Angelina susipažino filmuodamiesi kino juostoje „Ponas ir ponia Smitai“. Nors Bradas tuo metu buvo vedęs aktorę Jennifer Aniston, netrukus po filmo premjeros buvo pranešta apie poros skyrybas ir karščiausio Holivudo romano pradžią.

Reuters / Scanpix

Vėliau, filme „Prie jūros“ sutuoktiniai kartu vaidino santykių krizę išgyvenančią porą. Scenarijaus autorė ir režisierė buvo pati Angelina Jolie. Filme skausmingai kalbama apie poros susvetimėjimą, alkoholio problemas, nesusikalbėjimą ir vienatvę. Tai buvo pranašiški vaidmenys, nes neilgai trukus spaudoje pasirodė ir pirmosios žinutės apie pašlijusius jų santykius. Pristatydama filmą moteris teigė, kad dalis situacijų buvo paimtos iš jų gyvenimo.

Reuters / Scanpix

„Menas gali gydyti sielą arba komplikuoti gyvenimą. Džiaugiuosi, kad drauge sukūrėme šį filmą. Šie vaidmenys leido mums išgyventi tam tikras problemas, jas pripažinti ir pamatyt iš šono. Atvirai viską išsakėme vienas kitam“, – pasakojo Angelina. Tikėtina, kad pora jau kuria rimtus planus drauge grįžti į filmavimo aikštelę ir tokiu būdu pamėginti atgaivint griūvančią santuoką.

Nuotraukos – „Scanpix“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis