Agnė Jagelavičiūtė: visi galvoja, kad tai aš šeimoje esu arši, bet iš tikrųjų yra kitaip

Verslininkė ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė neseniai įsikūrė stilinguose namuose, kuriuose yra šeši kambariai, trys vonios kambariai ir visų moterų svajonė – drabužių kambarys, kuriame vos telpa visas Agnės Jagelavičiūtės garderobas.

Kalėdos ir Naujųjų metų sutiktuvės stilistės namuose taip pat buvo stilingos.

Agnė Jagelavičiūtė ir jos vyras Mantas Volkus susipažino prieš kiek daugiau nei trejus metus Nidoje. Tąkart pamatę vienas kitą, jie tikina pajutę meilę iš pirmo žvilgsnio. Pora susituokė vos po trijų mėnesių draugystės.

A. Jagelavičiūtė ir M. Volkus
A. Jagelavičiūtė ir M. Volkus
DELFI / Kiril Čachovskij

„Mes – suaugę žmonės, mums nereikėjo pasitikrini, ar neišsiskirsime. Galiu pasakyti, kad jeigu neturėtumėm vaiko, mes jau seniai būtumėm išsiskyrę, todėl, kad abu esame sunkaus charakterio, aš seniai būčiau trenkusi durimis, o gal ne aš, tikriausiai Mantas būtų trenkęs durimis pirmas. Vaikas mus labiausiai laiko kartu, todėl mes stengiamės nerodyti savo ambicijų, nes ambicijos griauna šeimą”, - sako Agnė.

“Visi galvoja, kad tai aš šeimoje esu arši, bjauri, užsispyrusi ir nesukalbama. Be iš tikrųjų yra kitaip. Tai Mantas mane apgavo. Iki vestuvių jis buvo labai ramus, iki šiol toks yra prie draugų, visi galvoja koks jis gerietis, lėtas, sukalbamas. Bet pamatytumėt kaip mes riejamės likę dviese. Abu esame be proto ambicingi”, - tikina stilistė.

Mantas Volkus ir Agnė Jagelavičiūtė
Mantas Volkus ir Agnė Jagelavičiūtė
DELFI / Andrius Ufartas

„Aš tikrai kartais pagalvoju, kad mielai išsiskirčiau, bet juk aš tą žmogų myliu, todėl negaliu”, - juokiasi Agnė. Paklausta apie trejų metų santykių krizę, Agnė Jagelavičiūtė tikina, kad tokios nebuvo, nes tiesiog jiedu su vyru pykstasi nuolatos ir tam visai nereikėjo laukti trijų metų bendro gyvenimo sukakties, kai daugelis patiria pirmąją santykių krizę.

Stilistė juokauja, kad kol kas didelių turtų neužgyveno, tad kasdien kartu su vyru ji kuria savo stiliaus imperiją. Vis dėlto, Agnė prisipažįsta, kad dar būdama vieniša ji ne kartą turėjo progą pasinaudoti turtingų vyrų parama, bet atsisakė: „Man per daug svarbi fizinė trauka. Kaip galima gulėti su vyru, kuris tau smirda arba kaip galima būti su vyru, kai tave nervina net jo kramtymas?”

Šį pirmadienio vakarą, 20 val. 25 min. LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...” stilistė atvers ne tik savo jaukių namų duris, bet ir širdį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis