A. Kriščiūnas: kasdien randu šimtus pavyzdžių, įkvepiančių gyventi

Fotografui Algimantui Kriščiūnui galima pavydėti - fotografuodamas ir kalbindamas žmones projektui „Happy 365“ jis kasdien susiduria su vis kitokiomis emocijomis ir patirtimis.

Geriausi savaitės straipsniai:
- Ir vis dėlto, tai vyksta...
- Savaitės ikona. V. Skaisgirė atskleidžia geriausią priemonę nuo senėjimo
- Kodėl vyrams taip svarbu mesti rūkyti
- Šviesiname plaukus 1-2 tonais su... cinamonu
- „Oskarų“ žvaigždžių grožio triukai, kuriais galite pasinaudoti ir jūs (FOTO)
- Kaip nebrangiai sukurti prabangią virtuvę?

A. Kriščiūnas pasakoja:

“Kaip keista! Žmonės būna laimingi, nepriklausomai nuo savo galimybių: neįgali vežimėlyje sėdinti moteris užsidegusi pasakoja apie laimę, kurią patiria kurdama savo verslą, o ne viena mano kalbinta išsipuošusi gražuolė verkšlena, kad nežino, kas ta laimė ir todėl neturi ką pasakyti.

Kasdien fotografuodamas naujus nepažįstamus žmones susirandu ir naujų draugų. Neseniai knygų mugėje sutiktas Andrius Užkalnis (jį kalbinau sausio mėnesį) džiugiai spaudė ranką ir padovanojo abi savo "Evangelijas pagal Užkalnį". Ir ne šiaip padovanojo - įrašė "mano draugui Algiui"!
Nuostabu - tapau dar vieno žmogaus draugu ir gavau dvi puikias knygas!

Bet labiausiai nustebino Vytaras Radzevičius. Jį esu matęs gal tik dukart gyvenime, bet kai atsitiktinai sutikęs priėjau pakalbinti savo projektui, pasijutau taip, tarsi mes būtume draugai jau šimtą metų. Kažkokia ypatinga šiluma sklido iš to didelio vyro, o jo laimės receptas buvo netikėtai romantiškas.

Niekada negaliu atspėti, apie kokią laimę žmogus kalbės - kiekvienas atsakymas būna siurprizas. Visiškai banaliai atrodantis klausos aparatų pardavėjas iš Švedijos gerą valandą pasakojo širdį draskančias istorijas apie Moldovos ir Ukrainos vaikus. O šešiolikmetė moksleivė, iš kurios kažin ko nesitikėjau, džiaugėsi iš depresijos ištraukusi "bomžų" dukterį.

Šimtai pavyzdžių, įkvepiančių gyventi. Ir dar daug jų laukia!„

Štai vieni paskutinių A. Kriščiūno pašnekovų iš feisbuko puslapio „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis