A. Jolie ir B. Pitto dukra nori pasikeisti lytį

9-erių metų Shiloh svajoja apsilankyti pas plastikos chirurgą.

Garsiausios Holivudo poros dukra Shiloh Jolie-Pitt auga kaip tikra pramuštgalvė: vietoj lėlių žaidžia su samurajų kardais, vietoj suknelių nešioja berniukiškus drabužius, o visų pažįstamų prašo ją vadinti Piteriu.

Vida Press

Tačiau garsiems jos tėvams toks jos elgesys nekėlė nerimo. Angelina Jolie ir Bradas Pittas ne kartą prisipažino, kad suteikia vaikams visišką saviraiškos laisvę. Šeimos galva mano, kad keistas mergaitės elgesys tėra vaikiškos išdaigos.

Vida Press

Aktorius mano, kad mergaitė išaugs, taps moteriškesnė ir priims save tokią, kokia ji yra. Tačiau panašu, kad 9-metei tai nėra tik žaidimas: sužinojusi apie galimybę pasikeisti lytį ir tapti pilnaverčiu berniuku, Shiloh primygtinai prašo tėvų nuvesti ją pas plastikos chirurgą.

Vida Press

Angelinos Jolie reakcija į dukters prašymą šokiravo visuomenę. Pasak porą pažįstančio asmens, aktorė iš pradžių mėgino viską paversti juokais, bet pamačiusi, kad dukters nuomonės pakeisti nepavyks, nusprendė nesipriešinti jos norui.

Vida Press

Verta pažymėti, kad Bradas Pittas ir jo motina Jane Pitt Angelinos auklėjimo metodų nepalaiko ir ši situacija jiems kelia nerimą – Shiloh tėvas ir močiutė mano, kad laikas skelbti pavojų. Tačiau kol kas Angelina įtikino sutuoktinį nesikišti ir nespausti dukters.

Vida Press

„Shiloh nori tapti berniuku. Todėl mes jai trumpai kerpame plaukus. Ji dievina sportinius drabužius ir griežtus kelnių kostiumus. Kaip tikras frantas. Ji mano, kad yra vienas iš brolių, – atvirauja aktorė. – Manau, Shiloh turi aktorės gabumų. Aš vaikystėje taip pat mėgau persirengti ir kvailioti, visai kaip ji!”

Vida Press

Idėja apie tai, kad galima pasikeisti lytį, mergaitei gimė pažiūrėjus Caitlyn Jenner (buvusios Bruce Jenner) realybės šou „I Am Cait“.

Vida Press

Shiloh ėmė uždavinėti motinai klausimus, ir Angelina nusprendė nieko nuo dukters neslėpti. „Taip Shiloh ir užsidegė idėja pasikeisti lytį“, – papasakojo porai artimas šaltinis.

Vida Press

Beje, visų vaikų užgaidų tenkinimas ne pirmą kartą apsunkina žvaigždės santykius su dukterimis: neseniai Angelinos įdukra Zahara išreiškė norą išvykti pas biologinę motiną į Etiopiją.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis