A. Baukutė: santuoka mano buvusiam vyrui tapo tikru išbandymu

Po skyrybų prakalbusi Asta Baukutė puolė prieš Marių Jampolskį ant kelių.

Šį vakarą pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ per LNK netrūks ne tik karštų ginčų, bet ir emocijų. Pasakiusi: „Aš galiu nusižeminti“, aktorė Asta Baukutė puls ant kelių prieš aktorių Marių Jampolskį, karštai ginusį savo tiesą, kur moters vieta. Aktorius puolė priešais: „Asta, aš irgi tave myliu“.

„Nesu matęs nei vienos moters, kuri būtų visiškai atsidavusi darbui, neturėtų asmenino gyvenimo, ilgalaikių santykių, ir kuri būtų laiminga, - sako žinomas aktorius Marius Jampolskis. – Tai gal verta susimąstyti, kodėl tos moterys nelaimingos, kodėl šiame amžiuje dažniausia liga yra depresija, apie kurią mūsų protėviai nežinojo”. Radistas Rolandas Mackevičius sako, jog jis sutiktų, kad jo žmona dabar namuose auginanti sūnelį dirbtų, jei jos atlyginimas būtų šimtus kartų didesnis nei jo.
Marius neabejoja - moters prigimtis yra aukojimasis, atsidavimas ir gyvybės kūrimas. O gyventi prieš prigimtį yra nusikaltimas.

Tuo tarpu Donata Rinkevičienė, garsaus dirigento Gintaro Rinkevičiaus žmona prisipažįsta, kad dėl savo vyro karjeros ji atsisakė asmeninių ambicijų, nors kadaise šventai tikėjo, kad taps žinoma aktore. Savo vyro plaunančio indus ar siurbiančio kilimus Donata niekada nėra mačiusi.
„Savo vyrui leidžiu joti ant žirgo su vėliava rankose, o aš einu iš paskos su būgneliu”, - taip šmaikščiai savo santykius apibūdina D. Rinkevičienė.

47-erių aktorė Asta Baukutė, ką tik išgyvenusi antras skyrybas, teigia, kad santuoka jos buvusiam vyrui tapo tikru išbandymu. Vyrai bijo nesėkmių, todėl periodais už juos daugiau uždirbanti moteris – didžiulis smūgis jiems. Ką jau kalbėti apie viešumą, kuris taip stipriai kenkia santykiams – Astos šeima buvo nuolat aptarinėjama, iš jos šaipomasi ir klijuojama daugybė etikečių. Asta sako, kad niekada gyvenime negalėjo sau leisti nedirbti, nes turi paskolą ir vyras vienas tikrai nebūtų galėjęs išlaikyti šeimos. Be to, moteris yra žmogus, o ne raktų pakabukas, todėl ji irgi turi ambicijų ir nori kažko gyvenime pasiekti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis