6 Sarah Jessicos Parker stiliaus paslaptys

Keli paprasti principai, kurių paiso aktorė, galimi prieinami kiekvienai merginai.

Skaitomiausi straipsniai:
- Mažos gudrybės, kurios tirpdo kilogramus
- Ką apie žmogų gali pasakyti jo augintinis?
- Aktorės Christinos Hendricks mados taisyklės apvalutėms (FOTO)
- Astrologė Rima. Venera Liūte – tegul karaliauja meilė!
- Cukinijų-morkų mišrainė žiemai

Avėk aukštakulnius

„Kiekviena moteris turi teisę į batus“, – mano aktorė. O jeigu tos moters plonos blauzdos ir ilgos kojos, kaip Sarah Jessicos Parker, juo labiau.

Vida Press
Bet koks aktorės pasirodymas prasideda nuo aukštakulnių, pabrėžiančių dailias jos kojas. S. J. Parker, kaip ir jos veikėja iš serialo „Seksas ir miestas, yra batų gerbėja, ji netgi sukūrė savo vardo batų kolekciją.

Pasistenk, kad šukuosena visada būtų nepriekaištinga

Jei tavo graži šukuosena, niekam nerūpės tavo nosies ilgis. S. J. Parker puikiai tai supranta ir ypatingai daug dėmesio skiria savo vešliems plaukams. Garbanos, stilinga kasa ar kuodukas – visada idealiai atrodo.

Vida Press
Tiesa, be kirpėjos aktorė kaip be rankų: „Kas kartą pasigailiu, kai bandau pati susitvarkyti plaukus. Vienintelė šukuosena, kurią sugebu pasidaryti – susirišti plaukus į uodegą. Net fenu nemoku naudotis, mane nuo jo karštis išmuša.“ Žinoma, ne kiekviena mergina gali sau leisti asmeninį stilistą, kaip Holivudo aktorė, bet pasirūpinti, kad plaukai būtų sveiki, prižiūrėti, išmokti naudotis pagrindinėmis priemonėmis, tiesiog būtina.

Vida Press
Nesigėdykite savo moteriškumo

Net apvali mergina, pabrėžianti savo kūno formas elegantiškai kūną apglundančia suknele ir iškirpte, niekada neišgirs priekaišto.

Vida Press
Bet verta žinoti ribas ir nepersistengti. Pavyzdžiui, jei iškirptė gili, kelius geriau pridengti.

Stebink

„Taisyklės taisyklėmis, o aš visada klausau sielos balso.“ Štai taip S. J. Parker ir tapo mados pasaulio ikona. Ji buvo drąsi. Kas sakė, kad rankinė ir bateliai turi derėti? Kas sakė, kad galvos apdangalas negali priminti indėno irokėzo plunksnų karūnos?

Vida Press
Geriausias būdas pritraukti dėmesį – paįvairinti įprastus ansamblius ryškiomis detalėmis, o kartais netgi šokiruoti. Eksperimentuoti galima ne tik su forma, bet ir su spalvomis. Suderinti tai, kas nesuderinama – retas gebėjimas. Bet kas sakė, kad lengva būti stilinga?

Vida Press
Sudėliokite akcentus

Ryškus įvaizdis gali būti kuriamas aplink vieną įsimintiną detalę – suknelės spalvą, batelius ar lūpų dažus, įdomų galvos apdangalą, kokį aksesuarą. Visą likusį komplektą galima surinkti, orientuojantis į pagrindinį akcentą.

Vida Press
Kiekvienas S. J. Parker įvaizdis kažkuo išsiskiria – ryškus raštas, dideli karoliai... Norint apsidrausti geriausia pasirinkti vieną ryškią detalę, kad nebūtų perkrovimo.

Šypsokitės

Pirmas žingsnis į sėkmę – šypsena. S. J. Parker šypsena – jos pagrindinis aksesuaras ant raudono kilimo ar puošniame vakarėlyje.

Vida Press
Ji ne tik spinduliuoja natūralumu, nuoširdumu, žavesiu, bet ir pasitiki savimi. „Tik pasitikėjimas savimi ir intelektas iš tiesų suteikia moteriai seksualumo“, – įsitikinusi S. J. Parker.
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis