4 šokiruojančios istorijos apie Angelina Jolie, kurių nežinojote

Visi turi tarakonų, o garsaus Angelinos Jolie skyrybų proceso metu kai kurie štrichai nepriekaištingos moters portretui suteiks pikantiškumo.

1. Pirma aktorės santuoka su Jonny Lee Milleriu baigėsi dar keisčiau, nei prasidėjo. Jaunuoliai susipažino praėjusio amžiaus dešimto dešimtmečio pradžioje filmuodamiesi kino filme „Hakeriai“ („Hackers“). Niekas nesuprato, kas juos siejo – sunku buvo įsivaizduoti mažiau vienas kitam tinkančius žmones.


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


1996 m. įvyko sutuoktuvės – jaunieji atėjo į jas mūvėdami odines kelnes, o pasirašė krauju – tokia buvo A. Jolie iniciatyva. Jaunasis paklusniai vykdė visus nuotakos įgeidžius. Santuoka tetruko metus. Vėliau A. Jolie dėkojo Jonathanui, kad jis padėjo jai atsikratyti priklausomybės narkotikams. J. Lee Milleris neduoda interviu apie buvusią santuoka ir nedviprasmiškai užsimena, kad šią gyvenimišką patirtį mielai pamirštų.


2. Antra aktorės santuoka su aktoriumi Billy Bobu Thorntonu buvo gana specifinė, vėl pažymėta krauju – jaunieji apsikeitė indeliais su krauju, tardami ištikimybės priesaiką. Nesunku atspėti, kieno iniciatyva įvyko ši ceremonija.


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Ir su šiuo vyru A. Jolie susipažino filmavimo aikštelėje – šį kartą kuriant filmą „Gyvenimo vingis“ („Pushing Tin“). Tai buvo meilė ir aistras, kurią įsimylėjėliai atvirai demonstravo. Tačiau B. B. Thorntonas temperamentu nenusileido A. Jolie, o keistis neketino, po trejų metų santuoką teko nutraukti.


3. Tikras meilės trileris užsisuko tarp jos ir aktoriaus Ethanas Hawke filmuojantis kino filme „Vagiant gyvenimus“ („Taking Lives“). Tuo metu aktorius buvo Umos Thurman vyras ir dviejų vaikų tėvas. Tai ne pirma santuoka, sužlugusi dėl A. Jolie kaltės. Preišingai nei Bradas Pittas, E. Hawke nebuvo pasirengęs skirtis, o ir U. Thurman netiko aukos vaidmuo.


Vida Press


Vida Press


Beje, A. Jolie neteko triumfuoti – pasirodo, E. Hawke buvo neištikimas jai su aktore Jen Perzow. Štai tokios painios istorijos. Oficialiai Holivude manyta, kad U. Thurman ir E. Hawke išsiskyrė nes js buvo neištikimas su aukle. Auklė iš tiesų buvo. Vėliau aktorius ją vedė ir tapo pavyzdingu šeimos žmogumi. Na o U. Thurman susidraugavo su Jennifer Aniston. Tikras serialas realiame gyvenime.


4. Ne mažiau dramatiška buvo ir meilės su Bradu Pittu istorija. Filmuojant „Poną ir ponią Smitus“ (2004 m.) tarp aktorių įsiplieskė aistra. J. Aniston visi ilgai įtikinėjo, kad nieko nevyksta. Ji netgi buvo atvykusi į filmavimo aikštelę, spaudė A. Jolie ranką ir nieko neįtarė. Apie viską ji sužinojo iš laikraščių. Be to, ji nustebusi perskaitė žiniasklaidoje, kad jos ir B. Pitto išsiskyrimo priežastis – jos nenoras turėti vaikų. Iš tiesų J. Aniston buvo patyrusi du persileidimus, regis. B. Pitas apie tai žinojo. Na bet gandai jau buvo paskleisti ir, regis, čia pasistengė A. Jolie. Visuomenės pyktis buvo toks stiprus, kada aktorė pasisamdė George‘o Busho viešųjų ryšių komandą, kad pakeistų savo įvaizdį. Paparacai sutartu laiku atvykdavo į paplūdimį ir nufotografuodavo B. Pittą su jos įsūnytu vaiku, o amerikietiška spauda trimitavo, kad J. Aniston visą dėmesį skyrė karjerai, nenorėjo vaikų, todėl pati sugriovė santuoką.


Vida Press


Vėliau viename interviu J. Aniston pareiškė, kad A. Jolie, kuri visą gyvenimą negalėjo atleisti tėvui Johnui Voightui neištikimybės (jis susižavėjo partnere filmavimo aikštelėje ir paliko jos motiną Marcheline Bertrand), pati pasielgė lygiai taip pat, rašo elle.ru.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis