13 garsenybių porų, apie kurias visi pamiršo

Žmonės susitinka, įsimyli, išsiskiria... Na bet niekas nedega taip karštai, kaip garsenybių aistros liepsnos.

Garsenybės dažnai sako išsiskyrusios, nes neatlaikė didžiulio visuotinio dėmesio, atstumo ar tiesiog sąmoningai nusprendė, jog laikas pasukti savais keliais. Kad ir kokios priežastys paskatina išsiskyrimus, jie visada plačiai aprašomi geltonojoje spaudoje. Taigi jūsų dėmesiui – sąrašas buvusi porų, apie kurias daugelis tikriausiai jau pamiršo.

1. Anjelica Huston ir Jackas Nicholsonas

Anjelica Huston susipažino su Jacku Nicholsonu ir jį įsimylėjo vakarėlyje jo namuose. Buvo 1971-ieji, jai buvo 21-eri. Taip prasidėjo labai audringi jų santykiai.

Vida Press

„Santykių pabaigoje Jackas neapsispręsdavo – tai prašydavo būti su juo, tai pažadėdavo ir nepaskambindavo. Kartą pasakė nusprendęs, kad mums reikia padaryti pertrauką, o paskui paskambino ir pakvietė vakarienės“, – rašė A. Huston savo memuaruose.

Vida Press

Audringi jų santykiai truko 16 metų iki 1989 m., kai J. Nicholsonas paskelbė, kad Rebecca Broussard laukiasi jo kūdikio.

2. Richardas Gere‘as ir Cindy Crawford

2013 m. Oprah laidoje Cindy Crawford pareiškė, kad po ketverių metų santuoka su Richardu Gere‘u iširo dėl amžiaus skirtumo.

Vida Press

„Santykiuose sunku pasikeisti, nes žmogus pasižada, o paskui staiga suvokia, kad jis pasikeitė.“
Jie susipažino, kai C. Crawford buvo 21 m., o aktoriui – 38 m.

3. Ryanas Goslingas ir Sandra Bullock

Vida Press

Ryan Gosling yra sakęs (kai dar nebuvo susipažinęs su Eva Mendes, su kuria turi dukterį Esmeraldą), kad Sandra Bullock ir kita jo aistra – Rachel McAdams yra šauniausios visų laikų merginos ir kad jis nežino nė vienos, kuri joms prilygtų.

Vida Press

4. Sarah Jessica Parker ir Robertas Downey jaunesnysis

Aktoriai susipažino ir įsimylėjo vienas kitą filmuodamiesi 1984 m. filme „Firstborn“ („Pirmagimis“). Jie draugavo septynerius metus, tačiau santykiai ėmė irti dėl Roberto polinkio svaigintis.

Vida Press

2008 m. aktorius viename interviu teigė: „Buvau siaubingas savanaudis. Mėgdavau išgerti, turėjau bėdų dėl narkotikų, o tai visiškai nesiderino su Sarah Jessica, nes tai jai absoliučiai svetima.“

5. Liamas Neesonas ir Helen Mirren

Liamas Neesonas buvo vos pradėjęs aktoriaus karjerą, kai devinto dešimtmečio pradžioje ėmė susitikinėti su Helen Mirren. Apie jų santykius mažai žinoma. Tik pernai laidoje „Morning show“ aktorė prisiminė jų draugystę: „Su buvusiu vaikinu Liamu Neesonu išvykome iškylauti. Nuvykome į Kornvalį. Jam irgi patikdavo iškylauti. Turėjome mažutį automobilį, o Liamas – aukštas, jo galva kyšodavo iš automobilio, tikrai. Bagažinėje veždavomės palapinę, daiktus, mažą viryklę ir visa kita.“

Vida Press

L. Neesonas yra pasakojęs: „Įsimylėjau Helen Mirren. Dieve mano, įsivaizduojate – jodinėjome žirgais, vilkėjome spindinčius šarvus, kaudavomės su kardais ir panašiai, ir dar įsimyli Helen Mirren. Geriau nebūna.“

6. Sharon Stone ir Christianas Slateris

Vida Press

Ši pora turėjo trumpą romaną 2006 m. Ji buvo 11 metų už jį vyresnė.

Vida Press

7. Jane Fonda ir Rogeris Vadimas

Vida Press

„Jei su kuo nors permiegu, tai ne išdavystė, nes myliu tave“, – taip pasakė prancūzas kino režisierius Rogeris Vadimas 10 metų jaunesnei Jane Fondai jų santykių pradžioje. Ir tai dar ne viskas. Režisierius garsėjo pomėgiu lošti. J. Fonda penkerius metus mokėjo R. Vadimo skolas.

Vida Press

„Tada negalėjau nė pagalvoti apie skyrybas“, – vėliau sakė J. Fonda.

Vida Press

Ji buvo trečia R. Vadimo žmona. Pirma jo žmona buvo aktorė Brigitte Bardot. Vadimo ir Fondos santuoka truko 8 metu iki 1973 m., jie susilaukė dukters Vanessos.

Vida Press

8. Brooke Shields ir Liamas Neesonas

Kazanova L. Neesonas? Pernai išleistuose memuaruose Brookie Shields pasakoja, kad įsimylėjo L. Neesoną, išsiskyrusi su tuometiniu vaikinu, paveikė ir tai, kad jis buvo garsus režisierius. Jis mane sužavėjo savo akcentu, eilėraščiais ir prastu „Pinot grigio“ vynu.“

Vida Press

L. Neesonas pasipiršo B. Shields po trijų mėnesių pažinties, be žiedo. Po metų jis pasakė, kad turi nuskristi į Los Andželą pažiūrėti savo namo. Ji paprašė paskambinti, kai nuskris. Jis nepaskambino. Aktorė pasakojo, kad tais metais jis vėl jai pasipiršo: „Atsakiau: „Ne, ne. Žinant tave, tikėtina, kad įsimylėsi kitą pagrindinę aktorę ir ją vesi, taigi aš pasitraukiu. Ir neapsirikau.“

L. Neesonas 1994 m. vedė aktorę Natashą Richardson.

9. Valas Kilmeris ir Cher

Vida Press

Filmo „Top Gun“ žvaigždė ir dainininkė susitikinėjo 9 mėnesius 1984 m. Cher buvo 14 metų vyresnė už V. Kilmerį.

Vida Press

10. Geena Davis ir Jeffas Goldblumas

Greena Davis ir Jeffas Goldblumas susipažino tuometinėje Jugoslavijoje filmuodamiesi siaubo komedijoje „Transylvania 6-500“, jų santuoka truko trejus metus nuo 1987 iki 1990.

Vida Press

Vėliau G. Davis pasakojo, kad ji stengėsi būti kieta, o tai neišėjo santykiams į naudą: „Dėl kažkokios priežasties nusprendžiau, kad patinku Jeffui tik todėl, kad atrodau kieta, neprieinama, o jis tą patį galvojo apie mane.

Vida Press

Kartą jis pasikvietė mane vakarienės ir pareiškė: „Daugiau nebegalime susitikinėti, tu man tikrai patinki, o aš tau nepatinku.“ Atsakiau: „Ne, tu man tikrai patinki.“

11. Bradas Pittas ir Juliette Lewis

Vida Press

Dar iki svaiginamo karjeros šuolio sekso simbolis Bradas Pittas trejus metus draugavo su Juliette Lewis (1990 – 1993 m.).

Vida Press

Per tą laiką jie kartu nusifilmavo dviejuose filmuose. Kai jie pradėjo susitikinėti, J. Lewis buvo 16 m.

Vida Press

12. Dennisas Quaidas ir Meg Ryan

Meg Ryan ir Dennisas Quaidas susituokė 1991 m. per Valentino dieną, kartu suvaidinę trijuose filmuose. Aktorė sutiko tekėti tik tada, kai D. Quaidas išsivadavo iš priklausomybės nuo kokaino.

Vida Press

1992 m. jiems gimė sūnus Jackas. Pora išsiskyrė 2001 m., nes M. Ryan turėjo romaną su aktoriumi Russelu Crow.

Vida Press

Vėliau D. Quaidas sakė: „Kai išsiskiri, sudrebinama visa tapatybė. Todėl tai – lyg mirtis. Tai yra mirtis. Nutrūkusi santuoka, kaip ir vaiko neteikimas, yra sunkiausia patirtis.“

13. Liv Tyler ir Joaquinas Phoenixas

Aktoriai susipažino 1995 m. filmuodamiesi „Inventing The Abbotts“, ėmė susitikinėti ir galiausiai kartu apsigyveno.

Vida Press

1998 m. jie išsiskyrė, tačiau liko geri draugai. Aktorius yra sakęs: „Tikiu, kad žmonės ne šiaip sau ateina į tavo gyvenimą, o tu – į jų. Žinau, kad mes su Liv susitikome ne šiaip, man jos reikėjo, o jai tikrai reikėjo manęs. Manau, tam tikru metu nustojome vystytis viena kryptimi, progresuoti, tada priėmėme brandų sprendimą skirtis, nors meilė tarp mūsų dar buvo.“

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis