Žalioji kava – perversmas lieknėjimo rinkoje

Visai neseniai Lietuvos rinkai buvo pristatyta absoliuti naujovė – liekninanti žalioji kava. Šis maisto papildas padės pamiršti alinančias dietas, skrandžiui ir širdžiai lieknėjimo pavojingas piliules bei leis atsikratyti svorio palaipsniui, nesibaiminant dėl vadinamo „jo-jo“ efekto, kuomet numestas svoris sugrįžta su kaupu.

Nuo įprastinės juodos kavos žalioji skiriasi tuo, kad yra gaminama iš neskrudintų, t.y. žalių kavos pupelių ekstrakto, kuriame išsaugomos visos organizmui naudingosios medžiagos, tarp jų - ir chlorogeninė rūgštis.

Ši kava turi bene dvigubai daugiau antioksidantų nei jų yra vynuogių kauliukuose ar žaliojoje arbatoje, tad tai gali padėti ilgiau išlikti jauniems ir gyvybingiems. Be to, didelis chlorogeninės rūgšties kiekis gali skatinti kalorijų deginimą bei kartu su kitomis žaliosios kavos veikliosiomis medžiagomis gali mažinti riebalų atsargas organizme.

Žalioji kava gali padėti reguliuoti cukraus kiekį kraujyje ir trukdyti angliavandeniams virsti riebalais. Kasdien išgėrę bent po puodelį šios kavos galite lengviau atsispirti saldumynams ir potraukiui nuolat užkandžiauti.

konkurse ir patys išbandykite maisto papildą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis