Vokiška dieta: minus 7 kg per dvi savaites

 (45)
Ši dieta gana populiari Vokietijoje. Kažkada jos gana sėkmingai laikėsi ir bene garsiausia vokiečių aktorė Marlena Ditrich.
© Shutterstock nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Dietos metu jums būtina greižtai laikytis mitybos režimo, o jei ima kankinti alkis, rekomenduojama gerti mineralinį vandenį. Be abejo, kavą ir arbatą reikia gerti be cukraus.

Specialistai rekomenduoja šios dietos laikytis ne dažniau kaip dukart per metus. Dietą sukūrę patyrę gydytojai dietologai ją išbandė su antsvorio kamuojamomis vokietėmis. Šio eksperimento rezultatas - per dvi savaites moterys neteko 7,5 kg. Norint pasiekti maksimalaus efekto būtina griežtai laikytis dietos taisyklių, nekeisti meniu ir nurodytos mitybos eigos. Šis mitybos būdas itin tiko ir daugeliui garsenybių.

Dietos metu rekomenduojama gerti itin daug skysčių, valgyti greipfrutų, nes jie puikiai skaido riebalus. Dietos metu draudžiama vartoti alkoholinius gėrimus.

1 DIENA
Pusryčiai: kava be cukraus (200 ml); džiuvėsėliai (20 g).
Pietūs: špinatai su trupučiu aliejaus (80 g); 2 kietai virti kiaušiniai; pomidorai (100 g).
Vakarienė: pomidorų (140 g) ir svogūnų laiškų salotos (10 g); kotletas (100 g).

2 DIENA
Pusryčiai: kava ar arbata be cukraus (200 ml).
Pietūs: pomidorų (150 g) ir kopūstų (50 g) salotos, pagardintos aliejumi; apelsinas (100 g).
Vakarienė: 2 kietai virti kiaušiniai; virta mėsa (200 g); žalios salotos (80 g).

3 DIENA
Pusryčiai: žalia arbata (200 ml).
Pietūs: virtų morkų (200 g) salotos, pagardintos aliejumi; 1 kietai virtas kiaušinis, sūris (100 g).
Vakarienė: vaisių salotos iš: obuolio (50 g), mandarino (50 g), banano (50 g), kriaušės (50 g), vynuogių (50 g).

4 DIENA
Pusryčiai: obuolių sultys (200 ml).
Pietūs: bet kokia žuvis (250 g); pomidorai (100 g); obuolys (100 g).
Vakarienė: žalios salotos (150 g) su nedideliu kiekiu aliejaus ar citrinos sulčių; kotletas (100 g).

5 DIENA
Pusryčiai: morkų sultys (200 g).
Pietūs: troškinta vištiena (200 g); žalios salotos (100 g).
Vakarienė: virtų tarkuotų morkų salotos (150 g) su trupučiu aliejaus; 2 kietai virti kiaušiniai.

6 DIENA
Pusryčiai: juoda arbata be cukraus (200 ml); džiuvėsėliai (50 g).
Pietūs: kopūstų salotos (150 g), pagardintos citrinų sultimis; troškinta mėsa (200 g).
Vakarienė: tarkuotų žalių morkų salotos (100 g) su trupučiu aliejaus; sūris (150 g).

7 DIENA
Pusryčiai: juoda arbata be cukraus (200 ml); džiuvėsėliai (20 g).
Pietūs
: vištiena, kaip patinka (200 g).
Vakarienė: obuolys (70 g); kriaušės (100 g); slyvos (70 g); apelsinas (60 g).

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Sveikata

Julija Janus kviečia sergantiesiems vėžiu padovanoti Viltį

Mūsų niekas nemokė, kaip suteikti psichologinę pagalbą žmogui, išgirdusiam mirtinos ligos nuosprendį.

Plastikos chirurgas: jei vienintelis pacientės noras – geriau atrodyti asmenukėse, skalpelio į rankas neimu (4)

Jau 15 metų moterų grožio paslaptis saugantis plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Martynas Norkus neabejoja, kad šioje srityje išmanyti žmonių psichologiją yra ne mažiau svarbu nei chirurgijos subtilybes.

Naujas, patikimas ir greitas sprendimas atkurti dantis – jau Lietuvoje (8)

„Tam, kad mokymuose įgytos žinios geriausiai įsitvirtintų tavo kasdieniame darbe, jas savo praktikoje turi išbandyti jau per pirmą savaitę,“ – teigia odontologijos klinikos „Dantų harmonija“ vadovas, implantuojantis gydytojas odontologas ortopedas Marius Bučinskas.

Dr. Saulius Bružas: onkologu tapau norėdamas padėti mamai (13)

Krūtų ligų chirurgijos ir onkologijos skyriaus gydytojas chirurgas dr. Saulius Bružas (62 m.) Nacionaliniame vėžio institute pradėjo dirbti beveik prieš 40 metų ir iki šiol yra lojalus savo klinikai bei pacientėms.

Nauji dantys – per vieną dieną (10)

Skaitmeninės technologijos sparčiai keičia visą pasaulį, ir ypač sėkmingai taikomos medicinoje. Kaip jos pakeitė dantų protezavimo sritį, sutiko papasakoti odontologijos klinikos „Privati praktika“ vadovas gydytojas odontologas Jevgenij Travkin.

Ką aš supratau 30 dienų atsisakiusi pridėtinio cukraus (eksperimento rezultatai) (30)

"Baigusi savo eksperimentą – 30 dienų be pridėtinio cukraus, ėmiausi matematikos. Paskaičiavau, kad iki savo iššūkio vidutiniškai per dieną su maistu suvalgydavau apie 200 gramų cukraus", - sako Viktorija Žižiūnienė, nusprendusi atlikti eksperimentą - 30 dienų nevartoti pridėtinio cukraus, ir viską aprašyti dienoraštyje ((pirma dalis, antra dalis, trečia dalis, ketvirta dalis, penkta dalis).

Kaip ištverti iki vakarienės: rudeninių užkandžių topai (2)

Mitybos specialistai pataria, jog nė vienas dienos valgis negali sudaryti daugiau nei pusės viso dienos maisto. Papusryčiauti reikia per 2 valandas nuo atsibudimo, o pavakarieniauti – ne vėliau kaip 3 valandas iki miego.

Skundžiatės lėta medžiagų apykaita? 11 būdų ją pagreitinti (3)

Kūno masės augimo priežastis - ne vien netinkamas maistas. Yra žmonių, kuriems papildomi kilogramai auga, nes lėta jų organizmo medžiagų apykaita. Kaip ją pagreitinti?

4 dalykai, kuriuos būtina keisti, jei norite sulieknėti (3)

Šį kartą pakalbėkime apie labai akivaizdžius ženklus, kurie rodo, jog Tau ir vėl eilinį kartą nepavyks sulieknėti arba sulieknėjus nepavyks išlaikyti pasiekto rezultato.

Nejudrūs sąnariai, prarastas lankstumas, prasta koordinacija – yra būdas visa tai pataisyti (5)

Bokso pirštinės ant liaunų moterų rankų nė trupučio nemažina moteriškumo. Netgi priešingai – jį pabrėžia. Šį mišrių kovų menų trenerio Alfredo Lifšico teiginį savo kailiu nutarė patikrinti ir žurnalistė.