Tobulo kūno programa – griežtas Kim Kardashian sporto ir dietos planas

Kardashianų šeima yra tiesiog apsėsta tobulo kūno idėjos, tad nevengia net ekstremalių priemonių. Amerikos realybės šou žvaigždėms padeda visas būrys grožio ir sveikatingumo profesionalų.

Kim Kardashian sesuo Khloé Kardashian netgi turėjo savo laidą apie kūno dailinimą „Revenge Body“, seseris dažnai galima pamatyti sportuojančias ir jų šeimos aktualijas sekančiame realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“. Šou gerbėjai ne kartą matė, kaip intensyviai tai daro seserys, kokius pratimus jos renkasi, bet tai toli gražu ne viskas. Naujas šeimos ginklas, padėsiantis dar labiau padailinti kūno linijas – kultūristė, trenerė ir socialinio rinklo „Instagram“ žvaigždė Melissa Alcantara.

Kai žymioji K. Kardashian pastarajame socialiniame tinkle pastebėjo M. Alcantrą, ji šiai pasiūlė susitikti. Tai užfiksavo ir šeimos realybės šou operatorių kameros.


Kim Kardashian, Vida Press nuotr.

Vienoje „Keeping up with the Kardashians“ serijoje Kim paatviravo: „Pradėsiu laikyti keistos dietos. Dairiausi po instagramą, staiga mano puslapyje pasirodė ši kultūristė. Ji sakė, kad nėštumo metu jos svoris padidėjo 30 kg. Dabar jos vaikui jau šešeri, o ji pati – perpus plonesnė, – sakė Kim. – Melissa yra tokia trenerė, kokios norėčiau ir aš pati. Ji mane įkvepia, labai noriu su ja susitikti ir paklausti, ar ji mane treniruotų. Ji galėtų padėti sureguliuoti mitybą ir užvesti mane ant teisingo kelio... Jei būčiau bent 10 proc. tokia kaip ji, viskas iš esmės pasikeistų – pavyzdžiui, mano rankos ir nugara. Esminis pokytis, kurį turėčiau padaryti yra maistas. Noriu tokio gyvenimo būdo, kaip jos. Turiu pabandyti.“

Kim pasisekė – M. Alcantra mielai sutiko bendradarbiauti. Kultūristė pasidalino su Kim savo mitybos principais ir pratimais.

Trenerės mitybos filosofijos kertiniai dalykai – saikingos porcijos, kuo paprastesnis maistas, švieži ir kokybiški produktai.

O kokie pratimai?

„Tai mišrūs pratimai. Man patinka mažo intensyvumo intervalinės treniruotės. Taip pat savo klientėms skiriu intensyvių pratimų ir svarmenų kilnojimo“, – sakė trenerė. Kai ji su Kim dirbo laidoje, moterys kartu atliko įvairiausių pratimų – įtūpstų su svarmenimis, pritūpimų, pratimų su virvute ir kt.

Nežinia, ar Kim sieks tokios raumeningos figūros, kaip kad jos naujosios trenerės. Šios figūra yra išties įspūdinga!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis