Sisteminga veido odos priežiūra ir puikus Agnės rezultatas

Portale „Moteris.lt“ paskelbus konkursą moterims, norinčioms pagerinti savo odos būklę Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje „Sugihara“, sulaukėme be galo daug laiškų. Šiandien pristatome pirmąją dalyvę – Agnę, kuriai kosmetologė parekomendavo tinkamą veido priežiūros sistemą, o procedūros klinikoje padėjo pasiekti akivaizdžių rezultatų.

Moteris apsilankė „Sugiharos“ Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje pas kosmetologę Odetą.

„Visuomet veido odos priežiūrai skyriau ypatingą dėmesį, naudojau kokybišką ir saugią kosmetiką. Bet to neužteko – intensyvus gyvenimo tempas, stresai padarė savo: vis dažniau atkreipdavau dėmesį į odos nelygumus, pavienius bėrimus, su kuriais teko susidurti tik paauglystėje. Savo naudojamomis priemonėmis namuose nebesugebėjau pataisyti situacijos, todėl nusprendžiau kreiptis į profesionalą“,- pasakoja 30-etė Agnė.

Moters odos būklė pagerėjo jau po pirmos procedūros - tapo lygesnė, skaistesnė. Jai buvo atliktas veido valymas, naudojant rūgštinį pilingą ir oda gražėjo po kiekvienos procedūros. Agnė labai džiaugėsi rezultatais, nes pokyčius pastebėjo ir aplinkiniai.

Organizatorių nuotr.

„Agnės oda yra mišri, pavargusi, pilka, atoniška. Gausu užsikimšusiu porų, smilkiniuose – pavieniai spuogai... Namuose ji naudoja tinkamas priemones, bet nesistemingai“,- apie Agnės bėdas pasakoja kosmetologė Odeta.

Klinikoje klientei buvo parinktos procedūros su SESDERMA kosmetika. Kas savaitę buvo atliekami rūgštiniai pilingai, derinant juos su veido valymu, skaistinančiomis kaukėmis.

Kosmetologė neslepia, kad jos praktikoje dažnai tenka susidurti su problema, kai moterys ne visada tinkamai naudoja grožio priemones. O tai labai svarbu, norint pasiekti rezultatų.

Agnės atveju labai svarbu buvo naudoti prausiklį, priemones ir dienai ir nakčiai, priemonę spuogams. Moteris naudojo tinkamas kosmetines priemones, bet to neužteko. „Kartais neužtenka tik priežiūros namie. Nepaisant asmens amžiaus, yra svarbu apsilankyti pas kosmetologą, kuris suteiks visą informaciją apie odos būklę t. y. konsultacijos metu atliks odos diagnostiką, paskirs priežiūrą ir parinks tinkamiausias procedūras būtent Jums“,- pasakoja Odeta.

Organizatorių nuotr.

Grožio specialistė klientei patarė, kokius produktus naudoti ir kaip juos derinti, kad būtų gautas maksimalus efektas. Klientė sako, kad įgūdžių ji nepakeitė, tiesiog išmoko derinti priemones, o tai leido iš karto pajusti rezultatą. Odetos patarimai padėjo išgauti sinergijos efektą.

„Nuo 30 metų mūsų oda ne tik pradeda senti, vysti, praranda tonusą, bet labai dažnai moteris vargina bėrimai, aknė. Neretai klaidingai manoma, kad ji būdinga tik paaugliams, tačiau išties gali pasireikšti ir vyresniame amžiuje, o kartais trunka ir visą gyvenimą“,- sako kosmetologė.

Tyrimų duomenimis, kas 20-a moteris, peržengusi 35 metų ribą, kenčia nuo aknės. Negydomi spuogai gali palikti veide pėdsakus bei randus visam gyvenimui, sukelti psichologinius kompleksus, todėl odos priežiūrai būtina skirti kuo daugiau dėmesio. Anot specialistės, aknės riziką sumažina ir sveikiau bei patraukliau atrodyti padeda paprasti dalykai – poras sutraukiančios bei riebios odos blizgesį nuimančios procedūros.

Nežiūrint įvairių nepatogumų, riebi oda turi savo privalumų. Kosmetologė paguodžia, kad riebią odą turinčios moterys lėčiau sensta, jų oda nėra tokia jautri, o išsiskyrę riebalai apsaugo odą nuo kenksmingo aplinkos poveikio, neleidžia odai išdžiūti, ko nepasakysi apie sausą odą – ji būna jautri, dehidratuota, pastebimos smulkios raukšlelės.

Agnės atveju problema atsirado, kai susidarė kamedoni – juodi ir balti inkštirai, iš kurių, jei yra negydomi, vėliau atsiranda raudonieji spuogai. Šį reiškinį, anot specialistės, lemia daug veiksnių – paveldėjimas, sutrikusi hormonų veikla, riebalinių liaukų veikla, stresas.

„Nedideli spuogai dėl juose esančių infekcinių bakterijų palaipsniui virsta pūliniais, todėl labai svarbu laiku pradėti priežiūrą, o jei reikia – ir gydymą Todėl mūsų klinikoje labai dažnai dirbama kartu su dermatologais, kurie paskiria gydymą.o mes, kosmetologai, rūpinamės odos higiena: veido valymais, rūgštiniais pilingais, kaukių terapija“,- vardija grožio specialistė.

Organizatorių nuotr.

Kosmetologė pataria visoms moterims apsilankyti klinikoje bent kartą per mėnesį, išgirsti profesionalią nuomonę apie veido odai reikalingas kosmetines procedūras ir produktus. Namuose taip pat būtina naudoti pagal veido odos tipą parinktas ir odos poreikius atitinkančias kokybiškas kosmetikos priemones. Tinkamai parinktos procedūros ir kosmetika yra geriausia veido odos priežiūros sistema, kuri duoda efektyviausią rezultatą.

2 kosmetologės Odetos patarimai bet kokio amžiaus moterims, nuo ko reiktų pradėti veido priežiūrą.

1 žingsnis – veido odos tipo nustatymas. Tai labai svarbus etapas, kurio moterys dažnai neįvertina. Blogai nustačius odos tipą, automatiškai naudojamos netinkamos kosmetikos priemonės, todėl odos būklė gali netgi pablogėti, o ilgalaikėje perspektyvoje netinkama kosmetika pagilina laiku nepastebėtas tikras odos problemas. Todėl svarbiausias patarimas moterims šiame etape – nebandykite odos tipo nustatinėti pačios, nes tiksliai tai padaryti gali tik profesionalus kosmetologas, o jei oda probleminė – gydytojas dermatologas.

2 žingsnis – tinkamos kosmetikos parinkimas. Nepamirškite, kad tai, kas tinka jūsų draugei, nebūtinai tiks jums. Todėl svarbu remtis ne draugių patarimais, ypač turint problematišką veido odos tipą, o profesionalo. Ir taupyti čia nereikėtų - geriau 3-4 kokybiški produktai, negu šimtai prastų ir netinkamų.

Organizatorių nuotr.

Užsakymo nr.: PT_72947832

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis