Šis receptas nuo kosulio gali padėti pasveikti per dvi dienas!

Kam pirkti brangius vaistus. Ši liaudiška priemonė per dieną padeda išsigydyti kosulį. O svarbiausia – tai toks paprastas būdas.

Pienas su svogūnu. Kai ką gali išgąsdinti keistas komponentų derinys, tačiau viskas logiška. Svogūnai turi daug naudingų ypatybių, gydo, pienas minkštinančiai veikia bronchus, tarsi ruošia juos gydymui.


Galiausiai, pieno ir svogūno gynybai reikia pridurti, kad šis vaistas nesulyginamas su jokiais vaistais iš vaistinės. Jei pastarųjų sudėtyje ir yra kokių nors natūralių komponentų, jų kiekis pradingsta sintetinių priedų, užplūdusių farmakologiją, fone. Nedaug atsiras norinčių vartoti chemiją. Ypač pavojinga jos duoti vaikams, nes neįmanoma nuspėti jų organizmo reakcijos į vieną ar kitą komponentą.


Vaisto iš svogūno ir pieno receptas keičiasi, priklausomai nuo šeimininkės. Moterys deda į pieną su svogūnų medaus, cukraus, nuovirų ir pan., atsižvelgdamos į tai, ką mėgsta šeimos nariai. Taigi ir jūs galite ko nors įdėti, kažką pakeisti, svarbiausia – palikite recepte du pagrindinius komponentus.


Pienas su svogūnu nuo kosulio


Vienai pieno stiklinei imamas vienas vidutinio dydžio svogūnas. Svogūną nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į puodą su pienu ir užkaiskite. Kai pienas užvirs, sumažinkite viryklės kaitrumą, puodą uždenkite dangčiu ir palikite vaistą virti dar valandą.


Jei norite įdėti medaus, dėkite jo tada, kai pienas bus nukaistas ir kiek pravėsęs, nes esant aukštai temperatūrai medus praranda visas naudingas medžiagas. Rekomenduojama verdant dar įdėti skiltelę česnako.


Kaip vartoti pieną su svogūnu nuo kosulio


1 variantas


Sutrinkite pieną su svogūnu iki vientisos masės ir palikite atvėsti. Gydydamiesi suvalgykite po šaukštą masės tris kartus per dieną.


2 variantas


Po virimo perkoškite pieną ir supilkite į vaistų buteliuką. Pieną, kuriame virė svogūnas, vartoja kaip rašyta anksčiau – po 1 šaukštą tris kartus per dieną.


Receptą galite paįvairinti, nekeisdami jo pagrindo. Gydymo rezultatai pastebimi jau po trijų dienų. Įsidėmėkite – vaikams reikalinga mažiausia vaisto dozė, tad jiems duokite vaisto po 1 arbatinį šaukštelį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis