Rudeninė dieta: nepaprastas triukas, kaip numesti 10 kg per kelias dienas!

„Išsikėliau tikslą – iki Naujųjų metų tikrai sulieknėsiu. Iš pradžių buvo daug abejonių. Kai įveikiau savo abejones – numečiau svorio!“ – taip pasakoja Svetlana Špelė (44 m.), kuri spalio mėnesį neteko 10 kg antsvorio.

Perskaityk interviu su Svetlana ir sužinok, kur gali pasitikrinti savo galimybes sulieknėti ir gauti dietologo konsultaciją!

– Svetlana, papasakokite, kokia buvo Jūsų lieknėjimo patirtis?

– Apie lieknėjimą pradėjau galvoti nuo 21 metų amžiaus, kai reikėjo atsikratyti nereikalingų kilogramų po gimdymo. Po to kokius 10 metų svoris buvo normalus. Bet su metais medžiagų apykaita lėtėjo, svoris po kilogramą vis didėjo. Išbandžiau įvairias dietas, bet svoris vis sugrįždavo. Aš jaučiau, kad pati sau nepatinku su nereikalingais kilogramais! Norėjau atrodyti jaunesnė ir gražesnė – vilkėti sukneles, sijonus, maudymosi kostiumėlį ir gerai atrodyti. Todėl išsikėliau tikslą – iki Naujųjų metų tikrai sulieknėsiu.

Reklamos užsakovų nuotr.

– Kaip nusprendėte pradėti lieknėti pagal Stokholmo dietą?

– Pamačiau laidą televizijoje apie Stokholmo dietą – vienas visuomenėje žinomas žmogus pagal šią programą buvo numetęs 40 kilogramų. Tai buvo tikrai įspūdinga! Internete paskaičiau atsiliepimus ir mačiau, kad žmonės tikrai yra patenkinti dietos rezultatais. Žinoma, turėjau abejonių, kad sumokėsiu ir nieko gero neišeis. Bet mano noras sulieknėti buvo stipresnis! Užsiregistravau Stokholmo dietai ir nė akimirkos nesigailėjau.

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

– Pirmasis kilogramas dingo trečią dieną. Dar po poros dienų nukrito 4 kilogramai. Figūros pokyčiai buvo akivaizdūs, drabužiai tapo laisvesni. Iš viso iki šios dienos praradau 10 kilogramų. Pati jaučiuosi labai patenkinta savimi ir sulaukiu komplimentų iš kitų – tai džiugina!

– Ką Jūs rekomenduotumėte kitoms sulieknėti norinčioms moterims?

– Aš rekomenduoju nebijoti ir išbandyti! Ši dieta tikrai veikia!

Paspausk čia – Stockholmhealth.com – greitai ir sveikai atsikratyk antsvorio!

Užsakymo nr.: PT_69585762

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis