Profesionalus choreografas įvardino gražių kūno linijų paslaptį

Gatvės šokių choreografas, šokėjas, savo šokių stiliaus kūrėjas, įvairių konkursų laureatas ir teisėjas Sasha Oshkin nenustygsta vietoje ir judesiu bei energija užkrečia aplinkinius.

Skaitomiausi straipsniai:
- Madam Pompadur sugalvojo, kaip supančioti mergišių karalių
- Horoskopas 09.11-18: tokių prognozių vertėjo laukti
- 7 šukuosenos, kurios sendina, kai jums - per 40 metų
- Mokslininkai nustatė, su kokiomis moterimis vyrai nesiskiria
- Sultingos kiaulienos kaselės

Charizmatiškas mokytojas ir treneris įsitikinęs, jog žmogaus fizinė būklė tiesiogiai siejasi su jo dvasine savijauta ir yra tarsi veidrodis, atspindintis jo gyvenimo kokybę.

„Šokių, kurie neatsiejami nuo sporto, pasaulyje sukuosi daugiau nei 15 metų ir, remdamasis savo patirtimi, galiu pasakyti, kad kuo daugiau judu, tuo stipresnis jaučiuosi. Fizinio akytumo lygis parodo žmogaus gyvenimo kokybę“, – teigia S. Oshkin, kurio vedamas treniruotes bus galima išbandyti Vilniuje, spalio 4 d. parodų centre „Litexpo“ vyksiančiame renginyje „Nike treniruočių diena, įkvėpta Impuls“.

Paklaustas nuo ko reikėtų pradėti, siekiant tiek gražesnių kūno linijų, tiek geresnio fizinio pasirengimo, S. Oshkin kategoriškas – patikimiausia ir efektyviausia priemonė – stepo treniruotės.

„Tai universalus ir visiems tinkantis būdas gerinti savo fizinę bei dvasinę būklę, stiprinti ir gražinti kūną. Stepo išskirtinumas tas, jog tai ne vien fizinis krūvis ir judesiai. Nuo stepo treniruotės, be abejo, neatsiejamas energingas judesys, tačiau taip pat būtina mąstyti ir greitai reaguoti. Taigi, ši treniruotė lavina ir žmogaus reakciją, treniruoja protą. Be to, stepas neatsiejamas nuo šokių žingsnelių, tai stepo treniruotes daro itin patraukliomis“, – privalumus išvardina treneris.

Sasha Oshkin
Organizatorių nuotr.
S. Oshkin sako neįsivaizduojantis nei dienos be stepo ar šokių treniruotės, nes tik pasportavęs, pajudėjęs žmogus gali jaustis išties „gyvas“.

„Fizinis aktyvumas keičia žmogaus gyvenimo kokybę. Jei niekada reguliariai nesportavote ir jūsų fizinė veikla baigiasi nuėjimu iki parduotuvės ar autobuso stotelės, bent mėnesį išbandykite reguliarias treniruotes. Pasirinkite tai, kas jums patinka. Tai nebūtinai turi būti sporto salė, galite šokti, plaukioti, bėgioti. Pamatysite, kaip jūsų gyvenimas ir savijauta verčiasi aukštyn kojomis. Tuomet suformuokite įprotį. Lai sportas tampa privaloma jūsų dienos režimo dalis, kaip, pavyzdžiui, dantų valymas ar pusryčiai, ir kasdien galėsite džiaugtis vis gerėjančiais rezultatais“, – pataria gatvės šokių žvaigždė iš Rusijos.

Sasha Oshkin renginyje „Nike treniruočių diena, įkvėpta Impuls“ ves dvi treniruotes. Pirmąją – „Aero New Style“ – jis pristato kaip naujos kartos aerobiką, kurioje susimaišo skirtingi muzikos stiliai ir choreografija. Antroji – „Step New Style“ – tai novatoriška stepo treniruotė, vedama skambant „house“ muzikai ir pagrindinius stepo žingsnelius derinant su moderniais.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis