Priemonės, skirtos „sutepti“ sąnarius iš vidaus, jau stebina rezultatais

Maudžia, traška ar tempia sąnarius? O gal vargina dažnai patiriamos sportinės traumos? Ar žinote, kad šie nemalonūs potyriai susiję su tuo, jog nuo 25-erių metų organizmas gamina vis mažiau kolageno ir sąnario kremzlė ima dilti? Dar visai neseniai nebuvo priemonių, galinčių atstatyti negrįžtamus kremzlės irimo procesus.

Laimei, pasaulis nestovi vietoje – mokslininkų nuomone, jau greitai įprastus produktus sąnariams pakeis preparatai su II tipo kolagenu. Lietuviai tikrai nesiruošia atsilikti ir jau šiandien rinką drebina panacėja sąnariams „FenoQ Tricollagen Joints“.

Simptomų malšinimo era baigiasi

Gamta viską sudėliojo taip, kad mūsų organizmas galėtų atnaujinti audinius, tačiau toli gražu ne visus. Ilgai manyta, kad kremzlės audinys, kuris lyg pagalvėlė dengia sąnarius ir saugo nuo trinties, atsinaujinti negali. Dėl to pagrindinis nemalonių pojūčių sąnariuose malšinimo būdas buvo stiprių produktų vartojimas.Tačiau jie tik malšina simptomus, nesprendžia problemos ilgalaikėje perspektyvoje, o dažnai naudojami netgi kenkia sveikatai.

Shutterstock

Taip mokslininkai pradėjo ieškoti sąnarių dilimo priežasčių, norėdami pasiūlyti ilgalaikį sprendimo būdą. Paaiškėjo, kad pagrindinės kremzlės statybinės medžiagos kolageno mažėjimas senstant tiesiogiai susijęs su traškančiais ar maudžiamais sąnariais ir didesne sportinių traumų rizika. Kolagenas – tai gelio pavidalo medžiaga, kuri kaip klijai jungia ląsteles ir audinius bei palaiko jų tvirtumą.

Laikas „sutepti“ sąnarius iš vidaus

Kolageno naudą kur kas paprasčiau suprasti lyginant sąnarių būklę su dalykais iš kasdienio gyvenimo. Ką darote, kai girgžda durys? Neapsikentę garso sutepate vyrius? Kaip užtikrinate efektyvų mašinos stabdymą? Pilate stabdžių skystį? O kaip rūpinatės savo sąnariais, kuriais naudojatės kasdien? Ar „sutepate“ juos laiku?

Vyresniems „sutepti“ sąnariai juda kur kas lengviau, be diskomforto atsirandančio senstant. Jauniems – tai prevencinė priemonė užtikrinti sklandų sąnarių darbą – juk ir į pačias naujausias mašinas pilate stabdžių skystį!

Net 9000 mg viename „FenoQ TricollagenJoints“ buteliuke esančio II tipo kolageno peptidų kartu su metilsulfonilmetu, gliukozaminu, chondroitinu, haliurono rūgštimi ir kitomis medžiagomis formuoja tankius erdvius tinklus bei užtikrina, kad kaulai nesitrintų vienas į kitą ir sąnarys taptų tvirtas.

Gamintojo archyvas

O ar įsivaizduojate, kiek papildomo dėmesio skiriama mašinai važiuojančiai profesionaliame ralyje? Ten sugedę stabdžiai labai greitai gali kainuoti gyvybę, todėl įvairūs skysčiai ir tepalai į automobilį pilami itin atsakingai. Tačiau profesionalūs bėgikai, krepšininkai ar kiti stipriai sąnarius apkraunantys sportininkai dažnai pasirūpina sąnariais tik iš išorės – juos apriša įvairiais tvarsčiais. Deja, bet tai vidinei sąnario struktūrai nepadeda.

Daug svarbiau pamaitinti sąnarį iš vidaus ir taip užtikrinti maksimalią apsaugą. „FenoQ TricollagenJoints“ vieno buteliuko sudėtyje esantis 1000 mg I tipo kolageno formuoja stiprų, į pintą virvę panašų skaidulinį audinį, kad raiščiai ir sausgyslės galėtų pakelti smarkų tempimą, o sąnariai būtų sutepti iš „vidaus“. Taip sumažinama sportinių traumų rizika ir kartu padedama audiniams greičiau atsistatyti po patirtų traumų.

Skandinavų patirtis neleidžia klysti

Neveltui sąnarių panacėja vadinamas hidrolizuoto kolageno preparatas kurtas konsultuojantis su specialistais iš Švedijos. Vaistininkas, „FenoQ“ preparatų linijos kūrėjas Mantas Jakimavičius visada žavėjosi tuo, jog įvairaus sporto senjorų amžiaus grupėse puikuojasi pavardės iš Skandinavijos. Stebina ir tai, kad skandinavai, gyvendami šaltame ir saulės stokojančiame klimate, sugeba išlikti viena laimingiausių tautų pasaulyje. Bendradarbiavimas kuriant „FenoQ TricollagenJoints“ vyko atsižvelgiant į opiausias lietuvių sąnarių problemas ir geriausias Skandinavijos šalių sąnarių sprendimo patirtis.

Gamintojo archyvas

„Pats gana rimtai sportuoju ir suprantu, kaip baisu išgirsti žinią, jog patyrei sausgyslių ar raiščių traumą. Sunku žvelgti į nutukusius ar vyresnio amžiaus žmones, kurie skundžiasi nebegalintys judėti taip kaip seniau dėl atsiradusių sąnarių problemų. Norėjau jiems padėti.

Viskas prasidėjo nuo preparato grožiui puoselėti „FenoQ Tricollagen Peptide“, kuris vos per pusę metų sulaukė tūkstančių gerų atsiliepimų ir gerokai nustebino savo efektyvumu. Tai paskatino kuo greičiau pristatyti panacėją sąnariams „FenoQ TricollagenJoints“, – pasakoja vaistininkas.

3 sėkmingos formulės kūrimo principai

Farmacijos specialistas M. Jakimavičius pastebi, kad vaistinių lentynose apstu papildų sąnariams, todėl skatina žmones domėtis preparatų sudėtimis, ieškoti jau išbandžiusių vartotojų atsiliepimų. „FenoQ TricollagenJoints“ kurtas atsižvelgiant į tris esminius principus: tarpusavyje subalansuotos ir sąnariams būtinos medžiagos, pakankami kiekvienos medžiagos kiekiai bei paties preparato forma.

Gamintojo archyvas

Viename preparato buteliuke rasite net 10 000 mg I ir II tipo kolageno. Siekiant ne tik kolageno atsargų papildymo, bet ir vidinio kolageno gamybos skatinimo, sudėtis papildyta gliukozaminu (417 mg) ir „išmaniąja“ organizmo drėkinamąja medžiaga haliurono rūgštimi (6,6 mg). Taip pat rasite metilsufonilmetano (417 mg), chondroitino (417 mg) ir kitų medžiagų, užtikrinančių idealiai subalansuotą preparato sudėtį.

Siekiant efektyvaus kolageno patekimo į kraują hidrolizuoto kolageno peptidų preparatas „nepakuotas“ į tabletes, o parduodamas skysta forma buteliukuose. Taigi, tokiais mažais, bet užtikrintais žingsneliais kurta panacėja sąnariams jau įsibėgėjo ir pradėjo stebinti rezultatais.

Užsakymo nr.: PT_78163485

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis