Pratimai gražiam užpakaliukui suformuoti ir celiulitui panaikinti

Misiją įvykdyti padeda pratimų užpakaliukui, klubams, juosmeniui ir nugarai kompleksas.

Šių dienų populiariausi:
- Madingiausia nagų forma ir populiariausios nagų lako spalvos šią vasarą
- 5 tikros istorijos, įkvėpusios garsiausius siaubo filmus
- „Dior“ pristatyme – stilingi modernios klasikos gerbėjai (FOTO)
- Horoskopas 07.10-18: būkite pasirengę netikėtumams
- Grikiai su daržovėmis - salotos ne tik lieknėjančioms

Tikslas: stangrus užpakaliukas, lygi oda be celiulito ir kojų stiprinimas.

* Gulkite ant nugaros. Atsiremdami rankomis į grindis dubenį ir užpakaliuką pakelkite taip, kad suformuotumėte stalą. Pratimo metu įtraukite pilvą. Šitokioje padėtyje pabūkite 30 sekundžių, paskui grįžkite į pradinę padėtį. Pakartokite pratimą 30 kartų.

* Pratimas „Kregždutė“. Atsistokite, mostelėkite dešine koja atgal, visą svorį perkelkite ant kairės ir pasilenkite į priekį. Šitokioje padėtyje pabūkite 30 s. Dešinę ranką pasukite į šoną, tuo pačiu truputį įtempdami krūtinės raumenis. Ranką sukite į šoną ir sugražinkite atgal. Kartokite apie 20 kartų, paskui atlikite pratimą su kita koja.

* Prisėdimai. Jie verčia dirbti kulkšnies, kelių ir dubens sąnarius bei stiprina kelių sausgysles. Tai vienas iš labiausiai riebalus deginančių pratimų, ir gali sukelti nepataisomą žalą sveikatai, jei jį atliksite neteisingai.

Tūpdami atkreipkite dėmesį, kad kūno linija – nuo pakaušio iki pat nugaros apačios - būtų tiesi, nelenkite nugaros. Esant žemiausioje pozicijoje keliai neturi išsišauti į priekį, vidun ar į išorę – jų vieta yra virš pėdų. Pėdų nuo grindų nekelkite. Sekite kvėpavimą ir tūpkite ramiai. Kojas laikykite plačiau nei pečiai – tokiu būdu tūpdami priversite dirbti vidinius dubens ir užpakaliuko raumenis. Pėdos – šiek tiek į šonus – su grindimis turi sudaryti 45 laipsnių kampą. Pritūpkite 50 kartų. Po to paimkite svarmenis ir padarykite dar 15 pritūpimų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis