Nuo strijų ir randų - bene populiariausia pasaulyje priemonė

Kalbėdamos apie norą išsaugoti jaunystę, moterys pirmiausia paminės dailią, lygią, stangrią odą. Deja, ne visada norams lemta pildytis... Vaikystėje ar jaunystėje patirtos traumos, strijomis paženklintas nėštumas, operacijos palieka tokius pėdsakus, kurie ilgam priverčia pamiršti svajas apie gražią ir jauną odą. Bet ar tikrai nėra būdų šioms problemoms išspręsti?

Šių dienų skaitomiausi:
- Sveikata, mityba ir charakteris... pagal kraujo grupę
- Kaip lieknėja žvaigždės: dietos ir sportas
- Gyvenu Italijoje, dirbu su pabėgėliais ir esu labai laiminga
- Ką namai gali pasakyti apie savo šeimininkus?
- Eklerai su plikytu kremu - ruošiamės rugsėjo 1-ajai

Pasiteiravus, kaip moterys gydo randus, strijas, dažnai išgirstame minint „Bio-Oil®“. Kas tai?

„Bio-Oil®“ – tai speciali odos priežiūros priemonė, padedanti pagerinti randų, strijų ir nevienodos odos spalvos išvaizdą. Dėl unikalios sudėties, į kurią įeina naujoviška sudedamoji dalis PurCellin Oil™, ji efektyviai padeda ir senėjančiai bei išsausėjusiai odai.

Reklamos užsakovų nuotr.
„Bio-Oil®“ yra vokiečių chemiko Beter Beier, gyvenusio Pietų Afrikoje, viso gyvenimo darbo rezultatas. 1987 m. jis sukūrė „Bio-Oil®“, kurio sudėtis nepakeista iki šiol. Tuo metu rinkoje dominavo kremai ir losjonai, tad visiems kilo klausimas, kas yra ši priemonė „Bio-Oil®“?

Aliejaus pagrindu pagaminta odos priežiūros priemonė „Bio-Oil“ yra augalų ekstraktų ir vitaminų derinys. Aliejus, kuriame nėra deguonies, leidžia išlaikyti augalų ekstraktų ir vitaminų efektyvumą. Dėl novatoriškos „PurCellin Oil™“ sudedamosios dalies odos priežiūros priemonė yra lengva ir neriebaluoja odos, o joje esantys vitaminai ir augalų ekstraktai lengvai susigeria į odą.

Nuo 2002 m., kai buvo pristatyta pasauliniu mastu, odos priežiūros priemonė „Bio-Oil®“ pelnė 183 apdovanojimus ir tapo perkamiausia priemone nuo randų bei strijų 17 šalių.

Kas 5 sekundės pasaulyje parduodamas 1 „Bio-Oil®“ buteliukas.

Reklamos užsakovų nuotr.

Kam ir kaip gali padėti speciali odos priežiūros priemonė, teiraujamės gydytojos dermatologės Aušrinės Ramanauskaitės.

Kokias odos problemas sprendžia „Bio-Oil®“? Kokiems žmonėms ši priemonė yra reikalinga?

Tai yra unikalus produktas, gebantis išspręsti daugybę odos problemų. Veiksminga priemonė nuo randų (atsiradusių po traumų, operacijų, nudegimų, po vėjauraupių, aknės), strijų, saulės ar hormonų pusiausvyros svyravimų sukeltos hiperpigmentacijos, saulės nualintos odos, išsausėjusios odos drėkinimui bei efektyvi priemonė nuo odos senėjimo.

Ši priemonė tinkama bet kokio amžiaus ir lyties žmonėms. Taip pat rekomenduojama nėščiosioms ir žindančioms moterims.

Kada reikia pradėti tepti randus ir kiek ilgai naudoti šią priemonę? Kokio tikėtis efekto?

Tyrimais įrodyta, jog „Bio-Oil®“ sumažina ne tik naujus, bet ir senus randus. Rando gijimas tęsiasi net nustojus naudoti produktą. 92 procentams tiriamųjų, naudojusių „Bio-Oil®“, randai sumažėjo per 8 savaites. Tepti aliejumi „Bio-Oil®“ galima pilnai sugijus randui arba esant seniems pažeidimams.

Reklamos užsakovų nuotr.
Moterims itin aktuali tema – strijos. Kaip čia gali padėti „Bio-Oil®“? Kada reikia pradėti naudoti šią priemonę, tarkime, nėščiai moteriai?

Strijos – tai kita rando forma, kai oda atrofuojasi dėl greito odos tempimo bręstant, augant, nėštumo, ligos metu, vartojant vaistus. „Bio-Oil®“ padeda sumažinti esamas strijas ir saugo nuo naujų susiformavimo, todėl gali būti tepama esant naujoms strijoms, esant seniems pokyčiams arba kaip profilaktikos priemonė.
Visų tiriamiųjų, kurie naudojo „Bio-Oil®“, strijos per 8 savaites sumažėjo gerokai.

Nėštumo metu odos priežiūros priemonė „Bio-Oil®“ turėtų būti naudojama nuo antrojo trimestro pradžios toms vietoms, kur dažniausiai susidaro strijų, tepti. Ji lengvai susigeria ir neriebaluoja odos, yra hipoalerginė ir tinka jautriai odai.

Pakalbėkime ir apie pigmentines dėmes – jos margina ne tik garbingo amžiaus žmonių veidus ir kūnus. Kuo čia gelbsti „Bio-Oil®“?

„Bio-Oil®“ paslaptis – PurCellin Oil ™ – ideali ančių liaukų aliejaus kopija.  Vitaminai (A, E), augalų ekstraktai (ramunėlių, levandų, rozmarinų, medetkų), žinomi dėl odą regenuojančių savybių, yra sumaišomi aliejuje. Taip išlaikomas jų maksimalus potencialas.
Reguliariai naudojamas „Bio-Oil®“ sumažina odos dėmes, atsiradusios dėl hormonų pokyčių, po odos šviesinimo, per daug nudegus saulėje, dėmes, atsiradusias nėštumo metu.
93 proc. tiriamųjų nurodė, kad per 8 savaites ženkliai pagerėjo odos spalvos tolygumas, sumažėjo pigmentacija.

Ar ši speciali odos priežiūros priemonė gali pagelbėti išsausėjusiai/pavytusiai odai? Koks poveikis?

„Bio-Oil®“ aliejuje yra ingredientų, kurie padeda odai išsaugoti jaunystę, suteikia jai švelnumo, lygumo, mažina mažas raukšleles, drėkina odą. Pvz., vitaminas A skatina odą atsinaujinti. Storina epidermio sluoksnį, skatina kolageno formavimąsi. Vitaminas E – vienas didžiausių antioksidantų, mažinančių neigiamą laisvųjų radikalų poveikį. Didina drėgmės kiekį epidermyje, padeda odai atsistatyti nudegus saulėje. Padeda gydant randus.

Išsausėjusioje odoje trūksta drėgmės ląstelėse ir tarpląsteliniuose lygiuose. „Bio-Oil®“ papildo natūralų odos drėgmės lygį. Jis tarsi užrakina drėgmę odoje ir neleidžia jai išgaruoti.

Reklamos užsakovų nuotr.
Kokias dar galite paminėti išskirtines „Bio-Oil®“ funkcijas?

* „Bio-Oil®“ galima naudoti esant randeliams po aknės (paprastųjų spuogų), priemonė stiprina nagų augimą, tinka šerpetojančioms nagų odelėms, trapiems, skylantiems nagams.

* Šią priemonę galima naudoti ir žindančioms moterims – „Bio-Oil®“ visiškai saugu tepti kūno odą žindant, tačiau nerekomenduojama tepti spenelių.

* „Bio-Oil®“ rekomenduojama naudoti vaikų nuo dvejų metų amžiaus odai. Naudokite atsargiai, netepkite šalia akių ar burnos.

* Taip pat tinka alergiškiems žmonėms – nuo kūdikių iki senolių, nes „Bio-Oil®“ yra hipoalerginis, tinka jautriai odai.

Reklamos užsakovų nuotr.
„Bio-Oil®“ yra saugus naudoti, nes jame nėra:
* aspirino (acetilsalicilo rūgšties),
* benzolo (kancerogeno),
* folio rūgšties,
* formaldehido,
* hidrochinono (odos baliklis, toksiškas),
* izopropilo alkoholio (tirpiklis, naudojamas buitinės chemijos priemonėse),
* metalų,
* parabenų,
* ftalatų (cheminės medžiagos, galinčios pakenkti žmogui),
* fitoestrogenų,
* steroidų,
* maisto alergenų.

Apie „Bio-Oil®“ sudėtį:

PurCellin Oil ™ yra sukurtas ančių liaukų aliejaus pagrindu. Ančių liaukų aliejus padengia paukščių plunksnas itin plonu, neriebiu sluoksniu, kuris suteikia plunksnoms blizgesio, švelnumo bei neleidžia joms permirkti. PureCellin Oil ™ - ideali ančių liaukų aliejaus kopija.
PureCellin Oil ™ suteikia „Bio-Oil®“ struktūrai skystumo, leidžia geriau įsigerti į odą, suteikia ploną apsauginį sluoksnį, tačiau leidžia odai kvėpuoti.

Reklamos užsakovų nuotr.
Kiti ingredientai:

Vitaminas A skatina odą atsinaujinti, storina epidermio sluoksnį, skatina kolageno formavimąsi.
Vitaminas E – vienas didžiausių antioksidantų, mažinančių neigiamą laisvųjų radikalų poveikį. Didina drėgmės kiekį epidermyje, padeda odai atsistatyti nudegus saulėje. Padeda gydant randus.
Ramunėlių aliejus veikia priešuždegimiškai, švelnina ir ramina odą.
Levandų aliejus stangrina, lygina odą. Natūralus antiseptikas.
Rozmarino aliejus švelnina odą, veikia kaip antiseptikas.
Medetkų aliejus „panardinamas“ sojų pupelių aliejuje. Medetkų aliejus regeneruoja odą, tinka jautriai, pažeistai odai. Sojų pupelių aliejus naudojamas Kinijoje daugiau nei 4000 m. Jis lygina odą, gerinos jos tekstūrą.

Odos priežiūros priemonę „Bio-Oil®“ galima naudoti nuolat. Dėl jos drėkinamųjų ir maitinamųjų savybių daugelis ją naudoja ir toliau kaip kasdienę odos priežiūros priemonę.

Daugiau informacijosDalyvaukite konkurse ir išbandykite specialią odos priežiūros priemonę „Bio-Oil®“!


Užsakymo nr.: PT_65650242

Parašyk Redakcijai