Nauji faktai: kas lemia moterų orgazmą

Seksas yra tema, kuria pakankamai dažnai domisi mokslininkai iš viso pasaulio. Kartais jų tyrimai atrodo beprotiški, tačiau rezultatus verta žinoti.

1. Mažiau testosterono – daugiau sekso.

Moterys buvo apklaustos, kaip dažnai mylisi bei kaip dažnai masturbuojasi. Gauti rezultatai parodė, jog moterys, kurios dažniau mylisi su savo partneriais, turi mažesnį testosterono lygį. Tuo tarpu tos moterys, kurių testosterono lygis yra didesnis, vietoj lytinių santykių su savo partneriais mieliau renkasi masturbaciją. Didelį testosterono kiekį iš esmės gali lemti stresas, tad iš dalies galima suprasti, kodėl testosterono lygis nulemia moterų pasirinkimą siekiant seksualinio pasitenkinimo.

Šių dienų skaitomiausi:

Sekso naujovės, kurias būtina išbandyti lovoje

Moterys, kurioms išgarsėti padėjo ekstremalūs pokyčiai (FOTO)

10 populiariausių iškrovos dienų

Rasos grožio pokyčiai: plaukų patrigubėjo (FOTO)

Koks aliejus padeda manekenėms išgauti švytinčios odos efektą?

Paprasti būdai, kaip drabužiais paslėpti plačius klubus

2. Lūpos gali nulemti moterų galimybes patirti orgazmą.

Apklausus keletą šimtų moterų apie jų lūpų formą bei orgazmo patyrimo dažnumą, paaiškėjo išties įdomus faktas – nuo lūpų formos gali priklausyti orgazmo patyrimo dažnumas. Iš rezultatų galima spręsti, jog moterys, kurių lūpos yra putlesnės aukštesnėje pozicijoje, patiria orgazmą dažniau, kai tuo tarpu tos, kurių lūpos yra plonesnės bei žemesnės, jį patiria kiek rečiau.

3. Jei norite pasiekti orgazmą – dėvėkite kojines.

Taip, tai gali atrodyti kvaila, tačiau būtent kojinių mūvėjimas, pagal atliktų tyrimų rezultatus, gali padidinti jūsų galimybes patirti orgazmą net 30 procentų. Pagal tyrimų rezultatus, vos 50 procentų moterų patyrė orgazmą. Likusi moterų dalis kaip pagrindinę to priežastį pažymėjo diskomfortą, kurį sukėlė šaltis būtent kojoms. Tuo tarpu moterys, kurios dėvi kojines, net 80 procentų atvejų orgazmą patiria. Tad galbūt problemos, jog moterys dažnai nepatiria orgazmo, sprendimas yra lengvesnis nei galima pagalvoti?

4. Moterys, žingsniuojančios pasitikėdamos savimi, orgazmą patiria dažniau.

Buvo atliktas tyrimas, kai moterys turėjo nužygiuoti 100 metrų, po to atsakyti į specialią anketą. Jų žingsniavimą stebėjo ekspertai. Kaip paaiškėjo, moterys, kurių ėjimas buvo priskirtas prie pasitikinčio ar seksualaus, seksualinį pasitenkinimą patiria reguliariai, kai tuo tarpu tos, kurios žingsniavo paprastai ir nežavinčiai, orgazmą patirdavo retai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis