Naudingos konsultacijos „Moters mankštos dienoje“

Jau šį šeštadienį, balandžio 14 d., Vilniuje, Šeimyniškių g. 1, įvyks pirmoji „Moters mankštos diena“, kviečianti kalbėti apie tai, kokia mankšta  ir kodėl yra tinkamiausia moterims.

„Vyras savo gyvenime nepatiria tiek kūno pokyčių kiek moteris. O visi kūno pokyčiai veikia mūsų psichiką, elgesį, savivertę. Emocijų svyravimai, pasikeitusios kūnos formos, rūpinimasis vaikais-namais-darbu, priaugtas svoris, poreikis išsaugoti jaunystę ir grožį... – moteriško gyvenimo ypatumus vardija renginio sumanytoja Aistė Gustė. – Tad ir mankštos moterims reikia ypatingos – moteriškos.“

Pasak jos, moterims ypač svarbi rami ir jauki atmosfera, malonus procesas, trenerio dėmesys ir supratimas, kas, kada ir kodėl vyksta. Visi atsakymai į moterims rūpinčius klausimus „kas, kada ir kodėl“ ir surinkti „Moters mankštos dienoje“.

Čia moterys galės išbandyti harmoningas mankštas: jogą, Pilates, kalanetiką ir jų derinius. Pajusti, kaip ramūs fiziniai pratimai veikia pojūčius ir emocijas – dingsta nerimas, pyktis, baimės. Kaip nurimsta „nuolat plepantis“, išorinių dirgiklių ir stresorių veikiamas protas, dėmesys sutelkiamas į tai, kas vyksta čia ir dabar. Tokiu būdu energija yra ne tik tausojama, bet ir sėkmingai kaupiama.

Renginio seminaruose bus kviečiama sužinoti apie moters kūno ypatumus (fiziologija), kūno reakcijas į emocijas (psichologija), būdą lengvai ir tinkamai maitintis (intuityvus valgymas) ir kaip pasiekti ilgalaikių rezultatų (gyvenimo būdas).

Praktiniai užsiėmimai: sąmoningas kvėpavimas, uoslės mankšta, fraktalų piešimas padės rasti saviraiškos galimybių ir kelrodžių ieškant savojo „aš“. Lankytojų taip pat lauks nemokamos dietologės, vizažistės, kineziterapeutės ir gongų meistro konsultacijos.

„Moters mankštos dienoje“ bus pristatyta ir pirmoji Lietuvoje knyga apie kalanetikos mankštą. „Knyga „Kalanetika – atradimams įkvepianti mankšta“ įkvėps ir suteiks drąsos visoms, kurios nemažai laiko praleido ieškodamos argumentų nesportuoti,“ – šypsosi knygos sudarytoja Eglė Afanasjeva, The Callanetics® Exercise Method mokytoja, vienintelio pasaulyje oficialaus kalanetikos centro JAV (Callanetics Management Company, Inc.) mokymų absolventė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis