L. Imbrasienė: radau būdą, kaip po gimdymo greitai atgauti kūno formas

Siekiančioms atsikratyti celiulito, sumažinti apimtis ir sustangrinti kūną – inovatyvūs būdai.

Skubam, lekiam, rūpinamės, sprendžiam... Ne tik turime viską suspėti, bet ir privalome gražiai atrodyti. Deja, celiulitas, antsvoris, suglebusi, vystanti ar šiurkšti oda – dažni iššūkiai, neleidžiantys nurimti, ypač 40-ies sulaukusiai moteriai. Kaip viską suspėti? Juk ne visada lieka įkvėpimo ir laiko gražaus kūno puoselėjimui, o patrauklios bei geidžiamos norime būti visada.

Inovatoriškus drabužius dėvi ir modeliai

Japonai ypatingai vertina grožį ir jau daugiau nei prieš 10 metų sukūrė drabužius, kurie gerokai praskaidrina moters kasdienybę, nes padeda modeliuoti kūną. O kas svarbiausia - lengvai ir patogiai.

„Diamond Titanium“ tampres pradėjau nešioti, kai modelių agentūra manęs paprašė sulieknėti per šlaunis ir sėdmenis. Pradžioje daug vilčių nedėjau, tačiau tampres dėvėjau sąžiningai, norėdama įsitikinti – efektyvi ši naujovė ar ne. Ir vos po 6 savaičių mano abejonės dėl tamprių efektyvumo išsisklaidė, nes aiškiai ėmė ryškėti figūros pokyčiai: sustangrėjusios ir sulieknėjusios kojos, sėdmenys, pilvas. Šie pokyčiai lėmė dalį sėkmingos mano modelio karjeros. O šias tampres ketinu nešioti ir toliau, tikėdamasi dar ryškesnių rezultatų!“ - pasakoja modelis Ieva Juškaitė.

Taigi, Japonijos moterų įvertinti ir pamėgti kūną modeliuojantys rūbeliai skverbiasi ir į mūsų kasdienybę. Kas tai yra „Diamond Titanium“ drabužiai?

Tai kūną modeliuojantys ir odą jauninantys rūbai, kurių sudėtyje yra:

• Metalais ir mineralais.
• Augalų ekstraktais.
• Šilko proteinu.
• Fermentuotu kolagenu.
• Deimantų pudra.

Efektyvaus poveikio paslaptis slypi ne tik „Diamond Titanium“ sudėtinėse dalyse, bet ir rūbų bei audinio konstrukcijoje. Rūbų vidinė pusė yra prisodrinta šilko aminorūgštimi, kapsaicinu ir fermentuotu, skalbimui atspariu kolagenu. Veiksmingumui užtikrinti tiek išorinė, tiek vidinė pusės yra padengtos deimanto bei titano mišiniu.

Apie unikalaus audinio sudėtines dalis – plačiau:

* Metalai ir mineralai – veiksminga priemonė kovojant su celiulitu

Jei siekiate atsikratyti celiulito, būtina suaktyvinti kraujotaką ir medžiagų apykaitą, paspartinti naudingųjų medžiagų patekimą i problemiškiausias kūno vietas. Celiulitą dažnai lydi pažeista kraujotaka bei varikozė. Tuomet spręsti celiulito problemą pasidaro ypatingai sudėtinga. Būtent tokiais atvejais japoniški rūbai yra pati tinkamiausia celiulito mažinimo priemonė. Japonų teigimu, metalai ir mineralai skleidžia vos juntamą vibraciją, kuriai yra jautri riebalinės ląstelės membrana. Ilgą laiką dėvint modeliuojančius drabužius su metalais ir mineralais, riebalinės ląstelės membrana tampa nepatvari ir praranda dalį joje susikaupusio skysčio. Būtent dėl to mažėja kūno apimtys ir lygėja celiulito paveikta oda.

Metalai ir mineralai taip pat turi savybę stangrinti raumenis - titano poveikis prilyginamas infraraudonųjų spindulių poveikiui. Kartu su neigiamais jonais jie gerina kraujo apytaką ir limfotaką, stangrina raumenis. Mineralai teigiamai veikia visą organizmą, todėl didėja darbingumas, dingsta nuovargis ir įtampa, visame kūne juntamas nepaprastas lengvumas.

* Augalų ekstraktai atjaunina kūno odą

Čili pipiro ekstraktas (kapsaicinas) – galingas antioksidantas, skatinantis medžiagų apykaitą ir turintis antibakterinių savybių. Kapsaicinas aktyvina mitochondrijų veiklą, o tai aprūpina ląsteles energija, todėl gerėja gliukozės pasisavinimas ir organizmas pradeda naudoti riebalinėse ląstelėse sukauptas medžiagas, o tai mažina riebalinį sluoksnį.
Greipfruto sėklų ekstraktas turi stiprių antioksidacinių savybių, antibakterinį poveikį ir aukštą vitamino C koncentraciją.

* Fermentuotas kolagenas ir šilko proteinai – stangrumui ir elastingumui

Fermentuotas kolagenas ir šilko proteinai ne tik intensyviai drėkina odą, bet ir saugo ją nuo natūralaus kolageno netekimo, stimuliuoja naujo kolageno gamybą. Odos paviršius išsilygina, sustangrėja, oda atgauna jaunatvišką išvaizdą ir struktūrą.

* Deimantų pudra atjaunina kūno odą

Modeliuojančių drabužių sudėtyje esanti deimantų pudra atlieka švelnų pilingą, lygina ir švelnina odos paviršių, o tai padeda ingredientams veikti celiulito paveiktas vietas. Titano milteliai turi šilumą išlaikantį termoizoliacinį poveikį, gerina kitų veikliųjų medžiagų pasisavinimą, saugo nuo UV spindulių ir veikia antistatiškai.

Efektyviai stangrina ne tik kūno, bet ir veido odą

„Diamond Titanium“ rūbai tinka dėvėti užsiimant aktyvia veikla (sportuojant, keliaujant), taip pat rekomenduojama juos vilkėti ir miegant. Šių rūbų poveikis - 24 val. per parą, ir tai nereikalauja papildomo laiko ar jėgų. Poveikis toks akivaizdus, kad po kelių parų dėvėjimo matomas ne tik kūno, bet ir veido stangrumas – taip yra dėl pagerėjusio bendro raumenų tonuso ir medžiagų apykaitos. Ypatingai greitai juntamas odos švelnumas ir stangrumas jautriausiose vietose. Tai iš tiesų puikus atradimas užsiėmusioms, bet save mylinčioms moterims!

Štai kokius įspūdžius pasakoja TV laidų vedėja, 2 vaikų mama Laura Imbrasienė: „Po dukrytės gimimo praėjus vos mėnesiui privalėjau atgauti buvusias formas, pasistengti atrodyti geriau. Mane tikrai supras moterys, tokiu gyvenimo etapu bandžiusios pasiekti greitų rezultatų. Tai ne taip paprasta! Prasitariau apie tai draugei ir labai netikėtai man į rankas pakliuvo „Diamond Titanium“ timpos su instrukcija, kaip jas dėvėti. Tik tiek. Esu skeptikė, tad nepamiršau išsimatuoti apimčių, kad patikrinčiau efektyvumą. Ir po mėnesio, mano nuostabai, liemens apimtis sumažėjo 5 cm, klubų - 3 cm, šlaunų – 2, blauzdų - 1.

Reklamos užsakovų nuotr.
Dar vienas man nepaprastai patinkantis dalykas, - kad dėvint timpas mano sausai odai visiškai nebereikėjo kremo. Oda tapo švelnesnė. Galiu daryti išvadą, jog šios timpos tikrai teigiamai veikia kraujotaką ir gali priversti moterį šypsotis priėjus prie veidrodžio. Tik turiu pabrėžti - dėvėti jas reikia daugiau nei sąžiningai!“

Tinka ir besilaukiančioms!

Lazeriu suformuotos „Diamond Titanium“ timpos neturi siūlių, todėl jas ypatingai malonu dėvėti tiek moterims, siekiančioms gerinti kraujotaką bei mažinti apimtis, tiek besilaukiančioms moterims, saugančioms kūną nuo strijų ir nereikalingų kilogramų. Be to, timpos su korsetu komfortabiliai apgaubia ir prilaiko pilvo zoną.

Be to, japonai sukūrė ne tik timpas, bet ir besiūles palaidines. Šios rekomenduojamos norint stangrinti krūtinės ir pilvo odą, siekiant mažinti liemens apimtį, nugaros ir pečių juostos įtampą. Krūtinės oda pastebimai stangrėja, tampa lygi, aksominė, pigmentinės dėmės mažėja dėl deimanto savybės mažinti pigmentą. Ypač malonu, kad timpos ir palaidinė neturi kompresinio poveikio. Palaidinė taip pat tinka besilaukiančioms moterims, tausojančioms kūną nuo strijų ir papildomų kilogramų.

Analogų neturinti daugiasluoksnė audinio struktūra savo sudėtyje turi 25 % Spandex’o. Ypatinga siūlų išdėstymo technologija leidžia „užkonservuoti“ naudingąsias medžiagas keliuose audinio sluoksniuose. Šis japonų išradimas suteikia drabužiams ypatingų savybių: leidžia odai kvėpuoti, palaipsniui kelia ir palaiko tinkamą kūno temperatūrą.

Jei norite sužinoti daugiau apie „Diamond Titanium“, skaitykite www.beza.lt

Sveikatos ir grožio namai BEŽA Familia
Sporto g. 8-77, LT-09200 Vilnius
+370 (5) 273 2799
+370 655 59 770
info@beza.lt

Japonų SPA BEŽA
„Grand Spa Lietuva”
V. Kudirkos g. 45, Druskininkai
+370 646 10 402

Užsakymo nr.: PT_66052892

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis