Įvyniojimai lieknina - iki -10 cm nuo liemens ir klubų

Šie įvyniojimai lieknina.

Populiariausi straipsniai:
- Jacqueline Kennedy – JAV prezidento žmona, miegojusi su abiem jo broliais
- Kaip teisingai ir sveikai atsikratyti antsvorio, pataria svorio reguliavimo specialistas
- K. Rimdžius – apie naujojo sezono madas
- Horoskopas 09.18-25: geros naujienos siekiantiems karjeros
- Traškūs vištienos gabalėliai

Medus ir garstyčios – veiksmingi komponentai, o abu kartu – tiesiog stebukladariai.

Perskaičiusi daugelio įvyniojimų receptus internete, ryžausi išbandyti būtent šitą. Mano probleminė zona – klubai. Liemenį turiu, sėdmenis - irgi, na o klubai apvalaini, be to, padribę.

Garstyčių kaukę seniai dedu ant plaukų, kad geriau augtų, taigi mišinį pasigaminau greitai.

Produktai įvyniojimui:

2 šaukštai garstyčių miltelių,
0,5 šaukštelio druskos,
2 šaukšteliai cukraus,
pusės citrinos sultys.

Visus produktus sumaišome, įpilame karšto vandens ir užmaišome grietinės konsistencijos košelę. Supilame ją į stiklainį, užsukame ir paliekame parą pastovėti. Po paros sumaišome 1 šaukštą sauso pieno ar grietinėlės su 2 šaukštais medaus ir 2 šaukštais garstyčių masės, na ir galime pradėti.

Užtepame masę plonu sluoksniu ant probleminių vietų, apvyniojame plėvele, paskui šiltai apsiklojame ir 30 – 40 min. pagulime ant sofos. Apvyniotos vietos turi kaisti, bet jei ima deginti, nuplaukite vandeniu, o kitą kartą į masę berkite mažiau cukraus.

Shutterstock nuotr.

Rezultatas mane pradžiugino jau po antro karto (pirmo karto be cukraus neskaičiuoju, nekaista – nėra ir rezultato). Nuo probleminių vietų nutirpo mažiausiai po centimetrą. Tai matyti plika akimi – anksčiau, kai stovėdavau suglaudusi kojas, viršuje jos susiliesdavo, o dabar tarp jų – tarpelis. Be galo džiaugiuosi.

Norint pasiekti didesnio efekto, reikia 5–10 įvyniojimų, kuriuos darykite su 1–2 dienų pertrauka. Po procedūrų oda raudona, tačiau nudegimų nėra. Viskas praeina po 10 min. Nereikalingi kilogramai labai greitai tirpsta, apie 5 cm nuo talijos ir liemens dingo po pirmo procedūrų kurso.

Dėmesio!

1.Prieš procedūrą užtepkite masę ant nedidelio odos ploto pabandymui. Kai kurie žmonės yra alergiški garstyčioms. Kai kurie - medui.
2.Jeigu labai stipriai kaitina, geriau nuplauti, o kitą kartą dėti mažiau cukraus.
3.Plauti reikia ne karštu vandeniu, antraip dar labiau kaitins.
4.Negalima daryti įvyniojimų, jeigu išsiplėtusios venos, aukštas kraujospūdis, sergama širdies ligomis, besilaukiančioms ir kūdikį krūtimi maitinančioms moterims.

Įvyniojimai padeda ir nuo strijų – po kurso strijos kur kas mažiau matysis.

Sėkmės, tik būkite atsargios.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis