Gerkite šias sultis 7 dienas ir džiaukitės liekna figūra bei gera sveikata

Džiaukitės gražia figūra per itin trumpą laiką ir nekenkdami sveikatai.

Antsvoris gali sukelti visą krūvą sveikatos problemų, maža to – didina riziką susirgti chroniškomis ligomis, pavyzdžiui, hipertonija. Blogiausia yra tai, kad vis daugiau žmonių kovoja su šia liga ir susiduria su sunkiomis pasekmėmis.

Statistika skelbia, kad daugiau nei 2 milijardai žmonių visame pasaulyje kenčia nuo antsvorio, ir tai sudaro beveik 30 procentų planetos gyventojų. Ši problema sukelia ne mažiau kaip 5 procentus visų mirčių.

Atsisveikinkite su kilogramais

Pirmiausia, jei norite sulieknėti, turite atkreipti dėmesį į tai, ką jūs valgote. Rinkitės mažesnes porcijas, valgykite sveikesnį maistą, daugiau vaisių, daržovių ir produktų iš pilno grūdo bei visiškai atsisakykite saldumynų, cukraus.

Taip pat jūs galite išbandyti šį nuostabų gėrimą, kuris padeda efektyviai atsikratyti svorio, ir padės pasiekti jūsų norimų rezultatų kiek įmanoma greičiau.

Fotolia

Gėrimui reikia: agurko, 3 gabalėlių ananaso, saliero ir puodelio petražolių.

Kruopščiai nuplaukite vaisius ir daržoves, sumeskite į blenderį ir sutrinkite.

Gerkite šių sulčių kasryt tuščiu skrandžiu. Negardinkite cukrumi ar saldikliais ir būtinai išgerkite per 15 min nuo pagaminimo, per tą laiką jis išsaugo savo maistinę vertę.

Rezultatus – figūros pokyčius – netruksite pastebėti, kaip ir pagerėjusią sveikatą bei grįžtančias jėgas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis