Garsus D.Britanijos onkologas: 4 produktai sumažina riziką susirgti vėžiu perpus!

Robertas turi daugiau nei 30-ies metų onkologinų ligų gydymo patirtį, kuria pasidalino knygoje „Life after Cancer: facts“ - „Gyvenimas po vėžio: Faktai“.

„Pakanka į savo maisto racioną įtraukti keturis ingredientus, kad riziką susirgti vėžiu sumažintumėte per pusę. O jei jau susirgote ir gydotės, tai padės jums ne tik sulėtinti vėžio plitimą, tačiau trečdaliu sumažins tikimybę jam atsinaujinti“, - teigia garsus Didžiosios Britanijos onkologas, profesorius Robertas J. Thomas.

Į šio profesoriaus žodžius įsiklausyti išties verta. Robertas turi daugiau nei 30-ies metų onkologinų ligų gydymo patirtį, kuria pasidalino knygoje „Life after Cancer: facts“ - „Gyvenimas po vėžio: Faktai“.

Knyga buvo perleista ne kartą, ir jau išversta kelias dešimtis kalbų visame pasaulyje. Robertas taip pat dirba onkologu konsultantu Kembridžo universitetinėje Bedfordo ligoninėje. Jo specializacija – krūties, odos, žarnyno ir prostatos vėžio gydymas. O taip pat yra Kembridžo universiteto vyresnysis klinikinis dėstytojas, Karališkųjų gydytojų koledžų narys bei Karališkojo radiologų koledžo tikrasis narys.

Tad kokie gi produktai, pasak profesoriaus daro stebuklus, ir ko, ką taip mėgstame privalome atsisakyti jau šiandien, kad nesusirgtume 21 amžiaus maru vadinamu vėžiu? Kodėl profesoriaus namuose nerastumėte cukraus, o lentynos gausybė indų su riešutais? Ir kodėl sergantiems vėžiu onkologas pataria negulėti lovoje, o atlikti kad ir lengviausius fizinius pratimus, tokius kaip pasivaikščiojimas? Jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20.30 val. per LNK.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis